Press "Notify when price drops" button to track WarDogs: Red's Return price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 Nis 2021

Genre: Action

Rating:

Publisher: QUBYTE INTERACTIVE

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Highest price

99.00 TL

Lowest price

3.80 TL

Lowest PS+ price

2.85 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.93 / 5

Ratings: 130

WarDogs: Red's Return

Release date: 29 Nis 2021

Genre: Action

Rating:

Publisher: QUBYTE INTERACTIVE

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
feci veba neredeyse dünya süpürme sonra insanlık kalıntıları hayatta kalmak için genetik mühendislik döndü. Tanınamıyor, insanlar, artık hala var olduğunu kaç şehirlerde kurtarmak için çalışıyoruz.

Bir tecnologic cennet çevresinde yaşayan banliyöler kontrol eden birçok çetelerin alanı altında canlı toplumun dışlanmış. Aralarında Kızıl, uzak bir yıl sonra eve giden bir genç savaşçı o çatışma dalmış bulma vardır. eski arkadaşlarını gördükten sonra, o bu kaos kimin sorumlu olduğunu bulmak ve onu çok geç olmadan onun planlarını bitirmek gerekiyor.

Oynanış Retro-Stil
türün klasikleri esinlenerek ""2.5D Retro dövmek‘em up"" tarzında düşman ordularını karşı savaşın.

Kombinasyonları
Farklı hareketleri yapmak yumruklar ve tekmeler farklı kombinasyonlarını deneyin.

Özel Hamle
özel teknikler ve güçlü yeteneklerini yararlanın avantaj elde ve mücadele rotasını değiştirmeye Breaks çağırdı.

Hikaye modu
banliyölerde şimdiki kaos durumuna arkasındaki nedeni ortaya çıkarmaya birkaç zorluklarla karşı karşıya, onun destan ilk bölümünde Red izleyin. (Daha fazla seviyeleri yakın gelecekte açılacak).

Tehlikeli Sokaklar
Birkaç farklı düşman, hem de her düzeyde tehdit patronları yenin.

Ekip oluşturmak
Satın alma ve en uygun oyun tarzı için karakter özelleştirmek için izin etkileri ile kozmetik ve implantlar öğeleri geniş bir yelpazede donatmak.

Daha zorluklar
Her zaman Misyon modu Yüz alternatif günlük düzeyleri, daha şansını performansınıza göre nadir ödülleri almaya.


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.