Press "Notify when price drops" button to track Astalon: Tears Of The Earth price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 Haz 2021

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian, Spanish, Ukrainian

Highest price

529.00 TL

Lowest price

99.50 TL

Lowest PS+ price

290.95 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.9 / 5

Ratings: 30

Astalon: Tears Of The Earth

Release date: 3 Haz 2021

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian, Spanish, Ukrainian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Ölüm Titanı Epimetheus ile anlaşmanı sürdür! Köylerini yaklaşan kıyametten kurtarma görevindeki üç eşsiz maceracı olarak çarpık bir kulede savaş, tırman ve yolunu bul!

Üç kahraman kâşif, köylerini umutsuzluktan kurtarmak için kıyamet sonrası çölde dolaşır. Kısa bir süre sonra gezegenin derinliklerinden yükselmiş ve görünüşe göre hayatta kalmanın anahtarını elinde tutan karanlık, çarpık bir kule bulurlar. İçlerinden biri, zaferi garantilemek için Ölüm Titanı Epimetheus ile görevlerini tamamlayana kadar reenkarne olmalarına izin verecek gizli bir anlaşma yapar. Peki, kahramanların ve köylerinin kaderinde ne yazıyor?

Astalon: Tears Of The Earth, hayatın acımasız, ölümün ise zafere giden bir basamak olduğu ölmekte olan bir dünyada geçen bir aksiyon-platform oyunudur! Gizemli kulenin üstesinden gelmek ve hayatta kalmalarına yanıt bulmak için dövüşçü Arias, haydut Kyuli ve büyücü Algus'un eşsiz yeteneklerini ve silahlarını kullan. Titanın yardımıyla kulede yeni zirvelere ulaşırken korkunç canavarları öldür, güçlü eserleri keşfet ve şeytani bulmacaları çöz. Arkadaşlık ve fedakârlık hakkındaki hikâyeyi takip et, zayıf ve güçsüzleri korumak için devleri alt etme cesaretini topla. Grubunu güçlendir ve ölümü kucaklayarak onların kaderini değiştir. Yılanların Kulesinin sayısız sırrını keşfet!

・Karanlık, fantastik bir dünyada geçen güzel detaylara sahip, otantik piksel sanatıyla 8 bitlik aksiyon macera oyununun görkemli günlerini yeniden yaşa! Astalon, oda oda geçilen aksiyon platform oyununun çabuk ve hızlı ritmi ile birbirine bağlı bir dünyanın ilerlemeli keşfini sunar.
・Karakter tasarımı, dünyaca ünlü Dragon Half mangasının yaratıcısı Ryusuke Mita tarafından tasarlandı!
・Kendi hızında oyna, iyice keşfet ve karakterinin güçlü yönlerini oluştur ya da kuleyi bir hışımla tırmanmak için riskli yöntemler kullan!
・Kahramanların arasında geçiş yap ve ilerlemek için bir savaşçının, okçunun ve büyücünün eşsiz yeteneklerini kullan.
・Birçok farklı düşmanla, dev canavarlarla ve destansı bosslarla savaş! Önüne çıkan yaratıkların zayıf yönlerini bulmak için doğru kahramanı seç!
・Karakterinin becerilerini yükselt ve Ölüm Titanı Epimetheus ile anlaşmalar yaparak kaderin yönünü değiştir.
・Karakterlerine yeni yetenekler kazandırabilen ve yeni olasılıklar açabilen "Aynaların Kılıcı" gibi inanılmaz eserleri topla.
・İlerlemeni kaydetmek, karakterleri değiştirmek ve kahramanların geçmişini keşfetmek için kamp ateşlerini kullan.
・Keşfedilecek yüzlerce oda. Saatlerce süren zorlu keşiflerle meraklı oyuncuları ödüllendirmek için çok sayıda açılabilir özellik ve sır!
・Matt Kap tarafından bestelenen, 30'dan fazla müzik parçasıyla heyecan verici chiptune müziğini deneyimle!


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.