TR PS4
Alchemist Adventure

SAVE: 75%/80%

Ends: 5 Haz 2024

Press "Notify when price drops" button to track Alchemist Adventure price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 May 2021

Genre: Unique

Rating:

Publisher: SUPER DOT COM LTD

Cheats:

Highest price

499.00 TL

Lowest price

75.60 TL

Lowest PS+ price

71.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.5 / 5

Ratings: 2

Alchemist Adventure

Release date: 20 May 2021

Genre: Unique

Rating:

Publisher: SUPER DOT COM LTD

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Previous special offer price valid from 09-03-2022 to 23-03-2022 was (£10.39 / €12.99 / AU $19.46 / BGN 25.93 / CZK 343.85 / DKK 96.85 / HUF 4608 / NZ $20.76 / NOK 142.35 / PLN 54.6 / SEK 135.85 / USD $14.94 / ZAR 233.35 / HRK 97.49 / INR 1081 / TRY 122.85 / ILS 51.35)



Tuhaf ve bilinmeyen bir yerde, hatıraların olmadığı, hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir dünyada tek başına uyanıyorsunuz. Şimdi tehlikeli ve terk edilmiş Isur bölgesini keşfetmeli ve sırlarını açığa çıkarmalısınız, çünkü bunlar kendi hikayenizle sıkı sıkıya bağlantılı.

Bu dünyayı keşfetmek için doğanın dört elementi olan ateş, su, hava, toprak ile çeşitli malzemeleri birleştirerek kazanılan gücü kullanmanız gerekecek. Farklı iksirler hazırlayarak Isur’un bölgelerini keşfedebilecek, simya bulmacalarını çözebilecek ve korkunç düşmanlarla savaşabileceksiniz.

Isur’u keşfedin
Yıkıma uğramış toprakları keşfedin ve gizli sırları açığa çıkarın. Yolculuğunuz sizi, görünüşte terk edilmiş bir bölgenin sırlarını çözmenize yardımcı olacak görevler, bulmacalar, her türden düşman ve irfanla dolu dört bölgeden geçirecek.

Anılarınızı tekrar hatırlayın
Oyunu, kızını ve kocasını bulup kurtarmak isteyen genç ve yetenekli bir simyacı olan Mya olarak oynuyorsunuz. Oyunu oynarken, bu garip diyar, onunla ilgili anılarınız ve Isur ile kendi hikayeniz arasındaki rahatsız edici bağlantı hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.

Macerayı hissedin
Alchemist Adventure, yolculuğunuz boyunca sizi denemeye, düşünmeye ve yeni şeyler aramaya teşvik eden bir oyundur. Kesin simya tarifleri yoktur, dolayısıyla kendi benzersiz iksirlerinizi hazırlayabilecek ve zengin simya sisteminin olanaklarını keşfedebileceksiniz. İlerledikçe, zorluk artacak ve oyunu kaydetme noktalarının sayısı azalacaktır; otomatik kaydetme yokken dikkatli olmanız, ileriyi düşünmeniz, görev için kendinizi doğru iksirlerle donatmanız ve en önemlisi…adımlarınıza dikkat etmeniz gerekecektir!

Ana Özellikler

Gizemli dünyayı keşfedin — Oyun sırasında laboratuvarlardan ve zindanlardan bir yanardağın içindeki fabrikaya kadar farklı yerleri keşfedeceksiniz. Her bölgede benzersiz zorluklar, netameli sırlar, savaşacak farklı düşmanlar ve açığa çıkarılacak bir öykü var.

Dört elementi kullanarak iksirler hazırlayın — Bombalar, iksirler ve kılıç yağları hazırlamak için dört temel elementi (ateş, su, hava, toprak) özel malzemelerle (kuprumdan siyah boyaya kadar) birlikte kullanın. Her görev için bir iksir mevcuttur ve kendi benzersiz tariflerinizi oluşturabilirsiniz!

Etrafınızdaki dünyayı dönüştürün — Simyanın gücünü kullanarak çevreyle etkileşime geçin. Bir gölün su seviyesini yükseltin, buzdan platformlar oluşturarak bir nehri geçin, nesneleri taşımak için rüzgarın gücünü kullanın ve bir motoru çalıştırmak için şimşek çaktırın!

Simya bulmacalarını çözün — Sandıkları açmak, yollar oluşturmak veya gizli nesneleri bulmak için elementleri birleştirin.

Doğanın güçlerine sahip canavarlar sizi bekliyor — Düşmanların zayıf yönlerini keşfetmek için elementleri kullanın ve onları yenmek için farklı stratejiler deneyin.

Karakter değiştirin veya arkadaşınızla oynayın — Yolculuğa savaşabilen, bulmacaları çözebilen, kaynak toplayabilen bir homunkulus olarak katılın ve bir arkadaşınızla oynayın!


Çevrimdışı çok oyunculu (2 oyuncu)
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.