Press "Notify when price drops" button to track Empire of Angels IV price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 Haz 2021

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English

Voice: Chinese

Highest price

499.00 TL

Lowest price

57.60 TL

Lowest PS+ price

43.20 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.5 / 5

Ratings: 16

Empire of Angels IV

Release date: 23 Haz 2021

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English

Voice: Chinese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Krallığın huzurunu tehdit eden bir vebayı araştıran bir kadın savaşçı ekibine liderlik et!

Empire of Angels serinin 1993 yılında başlangıcından bu yana ilk kez konsollara geliyor! Efsanevi taktiksel RYO serisinin en yeni oyunu olan Empire of Angels IV'ün bu güncellenmiş versiyonu, capcanlı 3D grafiklere, stratejik sıra tabanlı dövüşe ve göz kamaştırıcı kadın karakterlerden oluşan büyük bir kadroya sahip.

Asgard'ın tarihine yeni bir bakış açısı sunan Empire of Angels IV, bu yepyeni maceranın tadını çıkarmak için önceden bilgi sahibi olmadan hikâyesini, karakterlerini ve mekaniğini yeniden tanıtıyor. Siyasi entrikaların ve savaşın hüküm sürdüğü karanlık fantezi ögelerinin ağırlığını dengeleyen neşeli karakter etkileşimlerine, hayattan kesitler (slice-of-life) tarzından kopmuş mizaha, çekici tasarımlara ve tüm kadın rakiplerin zırhını parçalama özelliğine sahip.

Sıradan insanları bilinçsiz bir şiddete sürükleyen vebaya karşı düzeni korumak için Asgard topraklarını devriye gezen Namtar soruşturma ekibine katıl. Valkyrie Krallığı'nın lejyonunun kaptanı Niya, gökyüzünden parlayan bir kürenin düştüğüne tanık olduktan sonra, Asgard'ın tarihi ve diken üstünde olan barışı hakkında bildiği her şey sorgular. Güvenilir müttefiklerinin yanı sıra yeni arkadaşları eşliğinde Niya, gizemli veba onları yok etmekle tehdit ederken gerçeği ortaya çıkarmak üzere dünya çapında bir göreve çıkan ekibi yönetiyor.

Özellikler:

• Geniş bir kadın savaşçı kadrosuyla tanış ve onları ekibine al.
• Capcanlı 3D tarzında sunulan sıra tabanlı taktiksel savaşlara katıl!
• Ayrıntılı bir dünya haritası ile Asgard arazilerinde yol al.
• Ekibini çeşitli sınıflar ile özelleştirin.
• Eylemlerine dayalı olarak değişen, alternatif hikâye yollarını ve sonlarını keşfet!


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.