Press "Notify when price drops" button to track Fishing: North Atlantic price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 Haz 2021

Genre: Simulator

Rating:

Publisher: MISC GAMES

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Danish, English, Finnish, French, German, Greek, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Highest price

749.00 TL

Lowest price

142.50 TL

Lowest PS+ price

128.25 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.89 / 5

Ratings: 576

Fishing: North Atlantic

Release date: 30 Haz 2021

Genre: Simulator

Rating:

Publisher: MISC GAMES

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Danish, English, Finnish, French, German, Greek, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Kuzey Atlantik'te ticari balıkçılık! Okyanus yaşamının bol çeşitliliğine hayran olurken Kanada Nova Scotia'nın muhteşem dünyasını keşfet. Balıkçılık kariyerini ilerletirken yükseltilebilir balıkçılık tekneleri ile çeşitli balıkçılık donanımı ile okyanus altınını ara.

TİCARİ BALIKÇILIK
Popüler simülasyon oyunu Fishing: Barents Sea'nin devamı olan oyun, kaptan şapkanı bir kez daha takmaya davet ediyor: Büyük Nova Scotia okyanusunu keşfet, tümüyle yeni balıkçılık yöntemlerini dene ve son derece ayrıntılı, çok çeşitli gemilerin keyfini, balıkçılık simülatörü Fishing: North Atlantic'te çıkar.

AVLA VE KEŞFET
Okyanus yaşamının bol çeşitliliğine hayran olurken Kanada Nova Scotia'nın muhteşem dünyasını keşfet. Kariyerinde ilerlerken yükseltilebilir gemiler ve donanım ile balıkçılık bölgelerini keşfet.

GERÇEKÇİ DÜNYA
Önceki oyun Fishing Barents Sea'de olduğu gibi, Fishing: North Atlantic de, gerçek haritalara, teknelere ve balık türlerine dayanan atmosferik ve gerçekçi bir oyun dünyası deneyimi sunuyor. Yükseltilmiş atmosferik efektler içeren yeni hava durumu sistemleri, Kuzey Amerika Tekneleri ve zıpkın, derin su oltalarıyla şamandıralı balıkçılık ve ıstakoz sepetleri gibi balıkçılık tekniklerinin keyfini çıkarmaya hazırlan. Daha büyük tekneler ve daha iyi donanımlar satın almak balıkçı becerilerini artıracaktır.

BALIKÇILIK TEKNELERİ
Fishing: North Atlantic, kılıçbalığı ve ton balığı avlamak için kullanılan zıpkınlama gibi her türlü balıkçılık tarzı ve balıkçılık tekniği için 27 gemiyi emrine sunuyor. Zıpkınlama ile başla, ardından şamandıralı derin su oltaları yerleştirmeye, kar yengeci ya da ıstakoz yakalamaya çalış. Ayrıca paraketa, ağ ve trol de var. Bu zorlu görevi tamamlamak için gereken niteliklere sahip misin?

KARİYER
Tüm yıl boyunca balıkçılık kariyerinin gidişatını planla: En iyi balıkçılık alanlarını ararken yağmura ve kara meydan oku; ama kotalarını aşma riskine girmediğinden de emin ol! Yeni gelişmiş balık yapay zekası nedeniyle, hava durumu ve mevsime göre avını takip etmek için GPS ve sonar kullanman gerekiyor.

Önemli Özellikler
* Balıkçılık yöntemleri – Zıpkınlama, Şamandıralı Derin Su Balıkçılığı, Istakoz, Yengeç Avı, Paraketa, Ağ, Trol
* Balık türleri – Kılıçbalığı, Ton, Istakoz, Kar Yengeci, Morina, Mezgit, Kömür Balığı, Orfoz, Uskumru, Gümüş Mezgit
* Bölgeden alınan gerçekçi hava durumu, verisi gelişmiş su gölgeleri ve hava durumu sistemi
* Dinamik balık fiyatları – Diğer balıkçılık tekneleri de balık avlar ve limanlara balık getirir; bu da fiyatları etkiler
* Dinamik balık yaşam alanları – Balıklar, yıllık sezon boyunca harita çevresinde dolaşır
* Balıkçılık endüstrisi lisans ortaklarından 27 gerçek el yapımı tekne
* Altı gerçekçi liman ile Nova Scotia, Kanada'ya yayılan büyük harita (200 x 300 km)
* Balıkçılık endüstri lisans ortakları - A.F. Theriaul & Son, Skipasyn, Scanmar, Hermes, Selfa ve Moen Marin


Tek oyunculu çevrimdışı
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.