Press "Notify when price drops" button to track Black Book price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 Ağu 2021

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: HYPETRAIN DIGITAL LTD

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Russian

Voice: English, Russian

Highest price

629.00 TL

Lowest price

107.55 TL

Lowest PS+ price

107.55 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.86 / 5

Ratings: 57

Black Book

Release date: 10 Ağu 2021

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: HYPETRAIN DIGITAL LTD

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Russian

Voice: English, Russian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Kart tabanlı RPG'ler ve Macera oyunlarının birleşimi olan “Kara Kitap”, karanlık güçlere hizmet etmek için hayatını feda eden genç bir büyücünün akıldan çıkmayan hikayesidir. Slav halk masallarının soğuk ama çekici dünyasına dalın ve karanlıkta saklanan sırları ortaya çıkarın.

Kaderi bir cadı olan Vasilisa adında genç bir kız, kaderini bir kenara atmaya ve sevgilisiyle evlenmeye karar verir - ancak nişanlısı gizemli bir şekilde ölünce bu hayali yıkılır.

Vasilisa, kaybettiği aşkı için yanıp tutuşan Kara Kitap'ı arar. Vasilisa'ya, iblislerle yüzleşerek ve şeytan çıkarma ayini gerçekleştirerek sıradan insanların sıkıntılarını çözerken kırsal kırsaldaki maceralarına katılın.

Kara Kitabın mühürlerini ortaya çıkarın
Düşmanlarınıza cehennemi büyüler salıverin! İlerledikçe büyü kartları ve yeni beceriler toplayın.

Tarihi Bir Macera
Slav kırsalındaki yaşam hakkında daha fazla şey öğrenirken bilmeceleri çözün ve yan görevleri tamamlayın.

Şeytani Bir Sürüye Liderlik Edin
İblisleri emirlerini yerine getirmeleri için gönder, ama dikkatli ol - boşta kalan iblisler, onlara yapacak bir şey bulamazsan sana işkence edecek!

Mitler ve efsaneler
Kuzey Slav mitolojisine dayanan bir dünyayı keşfedin. Uzman antropologların yardımıyla oluşturulmuş bir oyun içi ansiklopediden öğrenin - ve oyunun içinde gizlenmiş tüm halk hikayelerini bulun!


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.