Press "Notify when price drops" button to track Tetragon price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Ağu 2021

Genre: Puzzle / Adventure / Brain training

Rating:

Publisher: ESDigital Games LTD

Cheats:

Highest price

249.00 TL

Lowest price

36.00 TL

Lowest PS+ price

21.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.83 / 5

Ratings: 6

Tetragon
Tetragon Avatar - Lantern
Tetragon Avatar - Lucius Gen
Tetragon Avatar - Lucius Lantern
Tetragon Avatar - Lucius Low
Tetragon Avatar - Lucius Quest
Tetragon Avatar - Noon
Tetragon Avatar - Tetragon
Tetragon Avatar - Tetragon 3d
Tetragon Avatar - Tetragon Logo
Tetragon Avatar - Thief

Release date: 12 Ağu 2021

Genre: Puzzle / Adventure / Brain training

Rating:

Publisher: ESDigital Games LTD

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Eşsiz oyun mekanikleri, bulmacalar, büyülü labirentler ve zorluklardan oluşan geniş ve gizemli bir evren olan Tetragon'a hoş geldiniz! The Room, The Witness ve The Talos Principle çizgisinde oyunlardan hoşlananlar için gerçek bir meydan okuma.

Amacınız dönen bir dünya yerçekimi ile uçakları hareket ettirmektir. TetraGen'in gücünü kullanarak, cesur oduncu Lucios'a dağınık dünyalarda rehberlik etmek ve kayıp oğlunu bulmak için yeri ve kuleleri hareket ettirin!

Tetragon hakkında:
Paralel evrende bir yerde düzlem gerçekliklerden oluşan bir dünya vardır. Bu uçaklar kutsal mücevher etrafında yüzer - TetraGen. Zamanın başlangıcından beri içinde kötülüğe yer olmayan müreffeh bir dünya olmuştu... ta ki Tetragon'da birdenbire gizemli bir karanlık enerji büyümeye başlayana kadar. Bir süre sonra TetraGen'i yok etmek ve Tetragon dünyasını kaosa sürüklemek isteyen en tuhaf yaratığı doğurmuştu! Sonunda bu yaratık amacına ulaşmıştı ve TetraGen mücevheri parçalara ayrıldı. Sadece tüm güçlerini kullanarak Tetragon'un İradesi karanlık yaratığı hapsetmeyi başardı ama çok geçti. Şimdi cesur birinin TetraGen parçalarını alarak bu bozuk dünyayı düzeltmesi gerekiyor...

Bulmacaları çözmek ve adım adım yolculuğunuzun nihai hedefine ulaşmak artık size kalmış.

TetraGen gücü ile uçakların konumunu değiştirebilir ve kuleleri platformları ve merdiven oluşturmak ve hatta kendi ekseninde dünyayı çevir!

Özellikleri:
• Dünyanın dönüşünü ve kule hareketini temel alan yüzlerce bulmaca, labirent ve meydan okuma. Tetragon dünyasının oluşturduğu bu gerçeklik labirentinde kendi yolunuzu açın!
• Deneyimli bir bulmaca oyunu hayranları için bile gerçek bir meydan okuma olabilecek benzersiz oyun mekaniği!
• Üç sihirli dünyada birleştirilmiş 40'tan fazla farklı seviye. Oyuncu bu gerçekliğin tünellerini daha derinden araştırırken, Tetragon dünyası daha zorlu ve heyecan verici bulmacalar sunuyor!
• Kayıp oğlunu arayan baba hakkında destansı savaşlar ve büyüleyici iç ısıtan hikaye. Lucios, yolculuğunda tüm zorlukların üstesinden gelmek ve sonunda oğlu Jerry'yi bulmak ve Tetragon evrenini kurtarmak için tehlikeli ve güçlü düşmanla yüzleşmek zorundadır!


Tek oyunculu çevrimdışı
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.