Press "Notify when price drops" button to track Order of Battle: World War II price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Ağu 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Slitherine

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

92.61 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.43 / 5

Ratings: 162

Order of Battle: World War II

Release date: 19 Ağu 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: Slitherine

Cheats:

Subtitles: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Order of Battle: World War II birçok farklı senaryo ve savaş canlandırması içeren sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Nefes kesici tek oyunculu harekâtlarda ordunu kumanda edeceksin. Oynadığın her senaryoda birliklerini bir savaştan diğerine katılmaları için yöneteceksin. Bunun yanı sıra Burma’dan Finlandiya’ya, Kuzey Afrika’dan Pasifik Okyanusu’na kadar İkinci Dünya Savaşı’nın tüm cephelerinde savaşacaksın. Komutanlar, özelleştirmeler ve akıllı ikmal sisteminin yanı sıra 1000’den fazla benzersiz birim türü içerir.

KOMUTANLAR

Generaller, Pilotlar ve Yüzbaşılardan oluşan benzersiz Komutanlar sen harekât gerçekleştirdikçe açılır. Bu yöneticiler, komuta yetkilerine özel bonuslar sağlaması için belirli birimlere atanabilir. Önceliğin birim türleri ve taktikleri stratejik olarak kullanmak olmalı. Komutanları akıllıca kullanmak, bir taarruz saldırısındaki dengeleri değiştirebilir veya savaşın seyrini lehine çevirmen için yeterli zaman kazanmanı sağlayabilir.

İKMAL SİSTEMİ

Order of Battle: World War II’daki benzersiz ikmal sistemi birimlerin savaştaki etkinliğini doğrudan etkileyen bir faktördür. Destek gemileri olmadan düşmana ait bir adaya çıkarma yapıldığında bu, işgalci güçlerin sahilde savunma hattı oluşturmasını engeller ve düşmanına gelen ikmali keser. Böylece düşman birimlerinin destek almasının önüne geçerek etraflarını kuşatabilirsin. Mutlak zafer kazanmak için bu tarz kuşatma stratejileri kullanman gerekir.
BLITZKRIEG (YILDIRIM) HAREKÂTI DA DAHİL
Blitzkrieg (Yıldırım) Harekâtı’nda Alman orduları Wehrmacht ve Luftwaffe’yı yöneteceksin. Polonya’nın işgali ile başlayan harekâtta önce batı cephesine ilerleyip Fransa ve Britanya ittifakını yenecek ve ardından Sovyetler Birliği’ni işgal ederek 1941’de Moskova’ya saldıracaksın.
Alman silahlı kuvvetleri, Gdańsk şehrini geri alma gayesiyle 1 Eylül 1939’da Polonya’yı işgal eder. Bu olayın ardından diplomatik anlaşmalara bağlı kalmak ve Avrupa’daki güç dengesini korumak amacıyla, Fransa ve Büyük Britanya hiç vakit kaybetmeden Almanya’ya karşı savaş ilan eder. Birbirini izleyen bu olaylar sonucunda ileride tarihte görülen en büyük savaş olarak kayda geçecek olan İkinci Dünya Savaşı başlamış olur.

Savaşın ilk yıllarında Almanya modern uçak ve tank teknolojilerini, geleneksel Bewegungskrieg (Manevra Savaşı) taktiğiyle harmanlayarak çok başarılı olur. Bu taktiklerin temelinde şu yatar: Agresif hava saldırılarıyla desteklenen silahlı kuvvetler, düşman hatlarını ezip geçen çok şiddetli bir taarruz gerçekleştirir. Düşmanı kuşatmak ve nihai olarak yenmek söz konusu olduğunda bu taktiğin çok etkili olduğu görülmüştür. Hatta bu taktik kullanıldığında adeta yıldırım hızında kazanılan zaferler olmuştur. Böylece Blitzkrieg yani Yıldırım Harekâtı adında yeni bir terim ortaya çıkmıştır.

Harekâtta 200’ün üzerinde birim bulunur ve Almanya, Fransa, Britanya ve Sovyetler Birliği’nin birimleri daha da genişletilmiştir. Buna ek olarak oyuna birçok küçük ülke de dahil edilmiştir. Almanya’nın birimleri arasında Panzer III ve IV serileri, Bf109 ve Fw190 savaş uçakları ve güçlü 88 mm uçaksavar silahları bulunur. Öte yandan Müttefik Devletler’in teçhizatı ise ağır zırhlı tanklar olan Matilda ve Char B1’ı, Spitfire ve Hurricane uçaklarını ve benzersiz Zırhlı Tren birimleri içerir.

12 Senaryo: Mlawa, Varşova, Norveç, Belçika, Fall Rot, Dunkirk, Yugoslavya, Yunanistan, Minsk, Smolensk, Kiev, Moskova.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.