Press "Notify when price drops" button to track The Amazing American Circus price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 Eyl 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Highest price

379.00 TL

Lowest price

47.25 TL

Lowest PS+ price

37.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.58 / 5

Ratings: 24

The Amazing American Circus

Release date: 16 Eyl 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
En büyük korkunuz seyircinin kayıtsızlığıdır. En iyi silahınız göz kamaştırıcı bir eğlencedir. Sanatçılarınız sizin ordunuzdur. İşte, sirk şehre geldi!
The Amazing American Circus'ta sıfırdan bir sirk imparatorluğu kuracaksınız. Et ve kan karşıtları ve Amerikan folklorundan bilinen karakterler başarıya giden yolda duracak. Küçük ve köhne bir sirkin acemi sahibi olarak, Ringling Bros. ve P.T. gibi bu endüstrinin devleriyle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Barnum. Onları yenebilir misin?

ABD'yi keşfedin
Amerika Birleşik Devletleri yeni, gelişmekte olan bir ülkeydi ve yerleşimcileri durmadan Amerikan sınırlarını zorluyordu... O zamanlar şovmenlerin halkına ulaşmak için hafif ve hızlı seyahat etmekten başka seçenekleri yoktu. Amerikan sirk mirasının bir parçası olan efsanevi yerleri ziyaret edecek ve gerçek tarihi karakterlerle tanışacaksınız.

Seyirciyi Eğlendirin!
Seyirciyle aranızdaki özel kart düellosunda mükemmel bir gösteri yapın. Onların can sıkıntısı sizin düşmanınız, performanslarınız ve hileleriniz en iyi silahlardır. Kartlarınızı akıllıca seçin ve kalabalığın ruh halini anlamaya çalışın. Derin Güney'de çekici olan, sanayileşmiş Kuzey'de mutlaka işe yaramaz!"

Eşsiz bir Grup toplayın!
Gezici Sirk sahibi olarak, diğer sirklerle rekabet ederken umutsuzca yeni topluluk üyeleri aramanız gerekiyor. Sizin için gösteri yapacak egzotik bir garip kişilik ekibi toplayacaksınız, ancak kıyıdan kıyıya seyahat ederken etraftaki en iyi şovları sunabilir misiniz?"

Sirk Kampınızı Yönetin ve Genişletin!
Amazing American Circus, RPG, tycoon ve bir kart oyununun eşsiz bir karışımını getiriyor. Güçlü bir kart destesi oluşturun, topluluğunuzun istatistiklerini iyileştirin ve sirk kampınızı yönetin. Yeni vagonların kilidini açın ve yeni becerilere, güçlendirmelere ve öğelere erişim kazanın."

Rakamlarla İnanılmaz Amerikan Sirki:
- 200'den fazla elle çizilmiş kart"
- Pandomimciler, güçlü adamlar ve akrobatlar da dahil olmak üzere 15'in üzerinde farklı sirk sanatçısı türünü işe alın ve eğitin"
- Yükseltilecek 8 farklı sirk vagonu (tamamen 18 benzersiz yükseltme)
- Çekmeniz ve eğlendirmeniz gereken 32 farklı izleyici türü"
- Ziyaret edilecek 90 şehir ve kasaba"
- 21 hikaye ile ilgili yan görevler
- Bizarre Baazaar vagonunda toplanacak 16 Misfits"
- Yenilecek 4 güçlü rakip (bölge başına bir tane) - efsanevi P.T. Barnum, Buffalo Bill, Kraliçe Victoria ve daha fazlası…"
- Baz Luhrman'ın müzikallerine, Ennio Morricone'nin westernlerine ve klasik yol filmlerine benzeyen 1 ama epik macera"
- ABD'nin farklı bölgelerinden ülke ve halk müziğinden ilham alan 60 dakikalık bir film müziği"


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.