Press "Notify when price drops" button to track A Gummy's Life price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 Eyl 2021

Genre: Fighting / Party / Casual

Rating:

Publisher: EP Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

94.50 TL

Lowest PS+ price

85.05 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

A Gummy's Life

Release date: 24 Eyl 2021

Genre: Fighting / Party / Casual

Rating:

Publisher: EP Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Dikkat! Gummy'ler hayata döndü... ve aromaları giderek huysuzlaşıyor!
Gummy'lerin bu acımasız meydan kavgasında gözlerini kimseden ayıramazsın, yoksa her an aromalı bir fiske ya da beklenmedik gaddar bir yumruk yersin.

Kalem kılıcı keser derler ama sakızların kalemi olmadığını unutma; bunlar kendilerini sarıp sarmalayanla ortalığı mahvediyor. Sense onların çok tatlı olduğunu düşünmüştün!

SEÇ KARIŞTIR
İstediğini seçebileceğin bir sürü gummy: Hoşuna giden aromayı seçip arkadaşların ve ailenle komik ama çılgın savaşlara katıl.

Tek bir kişi şampiyon olacak, yani şekere hükmedebildiğini herkese göstermelisin! Kazanan hepsini alır, hem bak kazandıkların içinde seçip oynayabileceğin yeni gummy'ler de var.


OYUN ÖZELLİKLERİ
·Tam 8 yarışmacı ile Battle Royale
··İster arkadaşlarınla yerel çok oyunculu savaşlara gir ister tam 8 oyuncu çevrimiçi oyna.

·Oynaması kolay ama ustalaşması zor
··Yeter ki elinden kolu düşürme, zafere ulaşacaksın! Rakiplerini alt etmek için stratejik saldırı planla.

·Çoklu oyun modları
··Kavrulan Patates, Tepenin Kralı, Takımlı Ölüm Maçı ve tabi sonsuz eğlence. Bu eğlenceli modlarda herkes birbirine karşı.

·Bir sürü farklı oyun stili ve mekaniği içeren tonlarca seviye
··Her seviyede yeni bir şeyler bulacaksın. Hepsinde farklı bir oyun stili gerekiyor, unutma. Hadi sana bu sırları keşfederken iyi eğlenceler!

·Asla çok fazla sakızın olamaz (bunu sakın dişçine söyleme)
··Gummy'ler arasındaki farklar öyle gelişigüzel değil. Kendi oyun tarzınıza en uygun istatistikleri olan gummy'i seç. Dahası da var! Henüz kilidi açılmamış bir sürü gummy var.

·Fiziksel ortamda çılgın savaşlar
··Birkaç şekerleme devir ve dişleri çürütecek atışlar yap. Her dövüş eşsiz biliyorsun, yani hepsi ağzında bambaşka bir tat bırakacak.

·Lezzetli sataşma
··Zaferden daha lezzetli bir şey varsa bu da onu rakibinin yüzüne sürmek. Yine de sen dikkat et, çılgına dönebilirler.

·Evrensel bir eğlence
··Gummy'leri herkes sever ve A Gummy’s Life herkesçe oynanabilir.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 8 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.