Press "Notify when price drops" button to track Death Park price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 Eyl 2021

Genre: Action / Horror

Rating:

Publisher: EpiXR Games UG

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, English, French, German, Hindi, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Thai, Turkish, in

Voice: English

Highest price

175.00 TL

Lowest price

33.50 TL

Lowest PS+ price

30.15 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.3 / 5

Ratings: 10

Death Park

Release date: 24 Eyl 2021

Genre: Action / Horror

Rating:

Publisher: EpiXR Games UG

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, English, French, German, Hindi, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Thai, Turkish, in

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bu korkutucu oyunda, ürkütücü bir sirk ile büyük, terk edilmiş bir eğlence parkını keşfetmelisiniz.

Gerçek kötülükle, korkunç katil palyaçoyla yüzleşmeye hazır mısınız? Bu korku hikayelerinde kaçış yolunda seni bekleyen tüm bulmacaları çözebilecek misin? Gece boyunca hayatta kalabilmek için o canavarla saklambaç oynamanız ve tüm zorlu görevlerden geçmeniz gerekecek!

Karanlık bir lunar lunar parkını keşfedin: terk edilmiş eski binalar, korkunç bir hastane, karanlık bodrumlar, gizemli labirentler ve ürpertici sirk, tüm bunlar tüylerinizi diken diken ediyor.

Orada yalnız olduğunu mu hissediyorsun? Bu korkunç macera oyununda asla yalnız kalmayacaksın çünkü O her zaman arkanda olacak... Bu korkunç oyunda dikkatini gizli görevlere ve gizli nesnelere ver - hayatta kalmanın tek yolu önce saklanıp kaçmak. bu katliamdan sonra!

Korku hikayesini anlamak ve perili ev ve kötü palyaçodan kaçmak için bulmacaları çözün ve öğeleri arayın, toplayın ve kullanın.

Yüksek ses çıkarmayın ve dikkatli olun çünkü gerçek kötü komşu katil palyaço sizi görebilir veya duyabilir! Yoluna çıkan herkesi öldürür! Gözlerinizi açık tutun ve hayatta kalmak için bu ölümcül manyaktan saklanmak için siper kullanın. Hareketlerini takip etmeye çalışın, yoksa sizi bulur, korkutur ve öldürür!

Korkunç oyunları ve korkudan kaçış deneyimlerini seviyorsanız - Bu oyun tam size göre!

Oyunun birden fazla sonu var. Kararlarınız ve eylemleriniz hikayenin sonucunu etkileyecektir. Diğer sonları keşfetmek ve palyaçonun tüm hikayesini öğrenmek için tekrar oynayın.


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Enhanced game play on PS4 Pro console


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.