Press "Notify when price drops" button to track Train Station Renovation price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 Eki 2021

Genre: Simulator

Rating:

Publisher: ULTIMATE GAMES

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian

Highest price

379.00 TL

Lowest price

53.80 TL

Lowest PS+ price

40.35 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.25 / 5

Ratings: 75

Train Station Renovation

Release date: 1 Eki 2021

Genre: Simulator

Rating:

Publisher: ULTIMATE GAMES

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Eski, virane bir tren istasyonuna hoş geldin. Burada müthiş bir eğlence seni bekliyor!

Train Station Renovation'da tren istasyonlarını yenileme konusunda uzmanlaşmış bir yenileme şirketini canlandırırsın. Oyun, terk edilmiş ve mahvolmuş tren istasyonlarında geçer. Kolayca alışmak için önce küçük, kırsal istasyonlarla başlayacak ve sonunda metropol bölgelerindeki giderek büyüyen tren istasyonlarındaki zorlu meydan okumalara göğüs gereceksin. Oyun sana aşama aşama oyunun işleyişini öğreten ve farklı çalışma ortamlarını yönetmene yardımcı olan 15 haritaya (istasyona) bölünmüştür. Her bir istasyonun yeniden hayata döndürülmek üzere temizlenmesi, onarılması, eşyalar ve ekipmanla donatılması gerekir.

Ne kadar çok çalışmak istediğini seçebilirsin.
Zorluk seviyesi oyuncunun oyuna olan bağlılığına dayalıdır. Her aşamayı yüzde yüz tamamlamaya karar verirsen oyun son derece zahmetli olabilir, ama yalnızca istasyonu yenilerken rahatlamak ve sadece güzel vakit geçirmek istiyorsan oyun başlangıç düzeyindekiler için de mükemmel olabilir. Böylesi bir durumda bir sonraki aşamaya ilerlemek için planlanmış görevlerin sadece yarısını tamamlaman gerekir.

Ekipmana hızlı ve kolay erişim başarıya giden yolda kilit önemdedir.
İstasyonu onarmak ve boyamak için birçok alet ve seçenek bulunur. Boya ruloları, sprey kutuları, levyeler ve tamir anahtarı gibi temel eşyalarla çalış veya yeni malzeme ve eşyalar sipariş etmek için oyunun içinde bulunan tabletini kullan. Bazı istasyonlar eski trenleri onarıp yenilemene bile olanak tanır. Yani bu araçların teknik durumuyla kendin ilgilenebileceksin.

Uzmanlaşma gelişimi ağacı
Bir estetik gelişme karakter ağacı kullanıma sunulur. Becerilerini yükselterek oyunun bireysel aşamalarında ve unsurlarında çalışma zamanını hızlandırabileceksin. Ayrıca yenileme yaparken yeni ekipman alacak ve yeni seçeneklerin kilidini açacaksın. Bazı yenileme aktiviteleri diğerlerinden daha çok hoşuna gidecek olursa bunları oyun sırasında yükseltebileceksin.


Tren istasyonlarını ve trenleri yenile ve boya.
Tren istasyonlarının ayrıntılı ve karmaşık 3 boyutlu modelleri, temizleyip boyamadan dekorasyonları ve mekanik unsurları değiştirmeye kadar istasyonları yenilemene olanak tanır.

Ekonomi çok önemlidir
Gerçekçiliği artırmak için oyuna karmaşık bir ekonomik yön eklenmiştir. Yeni eşyalar satın almak ve malzemeleri onarmak için gerekli olan paranın yanı sıra, çöpleri ayrıştırarak veya ek görevleri tamamlayarak da fayda sağlayabilirsin.

Kendi istasyonunu inşa et.
İstasyon dekorasyonu sistemi sayesinde çeşitli tesislerin iç ve dış görünümünü kendin oluşturabileceksin. Gerektiği şekilde banklar, yiyecek-içecek otomatları, büfeler ve diğer ögeleri ekleyebilir ve bunları istediğin yere koyabilirsin. Bu işlev sayesinde bir çöplüğü hızla harika görünen, işletmeye hazır bir tren istasyonuna dönüştüreceksin.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.