Press "Notify when price drops" button to track Crysis Remastered Trilogy price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Eki 2021

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CRYTEK

Cheats:

Main game: Crysis Remastered

Subtitles: Czech, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Japanese, Russian, Spanish, Turkish

Highest price

1,249.00 TL

Lowest price

237.50 TL

Lowest PS+ price

285.00 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.42 / 5

Ratings: 71

Crysis Remastered
Crysis2® Remastered
Crysis3® Remastered

Release date: 15 Eki 2021

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CRYTEK

Cheats:

Main game: Crysis Remastered

Subtitles: Czech, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Japanese, Russian, Spanish, Turkish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Previous special offer price valid from 24-06-2022 to 27-06-2022 was (£25.99 / €32.49 / AU $49.36 / BGN 64.93 / CZK 857.35 / DKK 239.85 / HUF 11043 / NZ $51.96 / NOK 324.35 / PLN 148.85 / SEK 343.85 / USD $37.04 / ZAR 584.35 / HRK 246.99 / INR 2705 / TRY 308.75 / ILS 129.35)



Crysis Remastered Trilogy içeriği:

Crysis Remastered:
Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'ye bağlı adalara üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Macera boyunca Hız, Güç, Koruma ve Görünmezlik özellikleri barındıran bir Nanozırha sahip Nomad adlı süperaskeri oynuyorsun. Devasa bir sandbox dünyasında düşmanları alt etmek için birbirinden çeşitli modüler silahlardan faydalanarak taktiklerini ve ekipmanını koşullara göre ayarla.

Crysis 2 Remastered:
İklim felaketleriyle boğuşan dünya yine uzaylılarla karşı karşıya. New York'u yakıp yıkan ve insanlığın varlığını tehdit eden bir saldırıya başlayan uzaylılara karşı koyabilecek teknolojiye bir tek sen sahipsin. Geliştirilmiş Nanozırh 2.0 ile gerçek zamanlı olarak zırhını ve silahlarını özelleştir, insanlığı kurtarmak için verdiğin mücadelede yeni ve güçlü yeteneklerin kilidini aç.

Crysis 3 Remastered:
Süperasker Prophet olarak savaşa dönüyor ve uzaylı Alpha Ceph için arayışa devam ediyorsun. Ancak bu sefer New York'u dev bir nanokubbe tarafından çevrelenmiş kentsel bir yağmur ormanına dönüştüren C.E.L.L. şirketinin ardında yatan gerçeği de ifşa etmen gerekiyor. Hedeflerine ulaşıp insanlığın sessiz kahramanı olmak için birbirinden farklı yedi bölgede mücadele ver ve Nanozırhın üstün teknolojisini kullanarak rakiplerini silip süpür ya da hedeflerine gizlice ulaş. Güçlü ve ölümcül yeni Avcı Yayı ile dünyayı istediğin şekilde kurtar.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.