Press "Notify when price drops" button to track DEMON GAZE EXTRA Digital Premium Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 Oca 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CLOUDED LEOPARD ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Main game: DEMON GAZE EXTRA

Subtitles: English

Voice: English, Japanese

Highest price

1,999.00 TL

Lowest price

573.75 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

DEMON GAZE EXTRA
DEMON GAZE EXTRA MEMORIAL SOUNDTRACK
Healing Staff & Armor Gem Assortment
Tons of Fun! Perfect Gem Set

Release date: 6 Oca 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CLOUDED LEOPARD ENTERTAINMENT INC.

Cheats:

Main game: DEMON GAZE EXTRA

Subtitles: English

Voice: English, Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
*Bu ürüne ek olarak, DEMON GAZE EXTRA Standard Edition da alınabilir. Lütfen mükerrer satın alım yapmamaya dikkat edin.

●İçindekiler
- DEMON GAZE EXTRA Tam Sürümü
- Premium Edition Bonus DLC'si: Mükemmel Mücevher Seti
 Mükemmel Mücevher Seti, yeni meslek türü olan Machina için gereken eserleri de içeren 333 oyun içi eşyası ve 25 çeşit mücevher (tüm mücevher türleri, ek olarak para birimi olarak kullanılan mücevherler) içerir.
- Dijital Oyun Müzikleri: HATIRA OYUN MÜZİKLERİ
 Dijital oyun müzikleri, klasik Demon Gaze arka plan müziklerinden yeni şarkılara, toplamda 49 şarkıdan oluşmaktadır.
HATIRA OYUN MÜZİKLERİNİ çalabilmek için bir USB depolama cihazına ihtiyacınız olacak. Detaylar için lütfen PlayStation®4 Kullanım Kılavuzu'na bakın.

●Oyun Hakkında
Yıldız Çocuğu'nun rehberliğinde yeni bir kader şekilleniyor...
Ana karakter, İblisleri kontrol eden bir göz olan İblis Gözü'nü kullanan bir kelle avcısı oluyor. Bir İblis Gözcüsü olarak, bölgenin labirentlerinde yaşayan İblislere meydan okuma konusunda eşsiz bir kabiliyete sahip. 2013 yılında Japonya'da piyasaya çıktığından beri, orijinal zindan RYO DEMON GAZE bir anda popülerliğe kavuştu. Yenilikçi sistemi, çekici hikâyesi ve heyecan verici mücadeleleriyle DEMON GAZE EXTRA orijinal lezzetini korurken, geliştirilmiş grafikleri ve bir dizi yeni bileşeniyle eskisinden daha muhteşem bir oynanış deneyimi sunuyor.

"Gözü dönmüş İblislerin üstesinden gelebilecek misin?"
Bu cevher niteliğindeki oyun, geçmişin İblis Gözcülerine de zindan RYO'larının yeni hayranlarına da keyifli anlar yaşatmayı garanti ediyor!


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.