Press "Notify when price drops" button to track DYNASTY WARRIORS 9 Empires Deluxe Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Şub 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

Main game: DYNASTY WARRIORS 9 Empires

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: Japanese

Highest price

2,879.00 TL

Lowest price

649.35 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.93 / 5

Ratings: 14

DYNASTY WARRIORS 9 Empires
DYNASTY WARRIORS 9 Empires Deluxe Edition
DYNASTY WARRIORS 9 Empires Season Pass
Female Custom Lu Lingqi Set
Female Custom Xin Xianying Set
Male Custom Guo Jia Set
Male Custom Lu Xun Set
Male Custom Zhao Yun Set
Scenario/Gems/Ancient Officers Set
Season Pass

Release date: 15 Şub 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: Koei Tecmo Europe Ltd

Cheats:

Main game: DYNASTY WARRIORS 9 Empires

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.
Bu oyunun PS4™ versiyonuna zaten sahipseniz, PS5™ dijital versiyonunu ekstra ücret ödemeden edinebilirsiniz ve bu ürünü satın almanıza gerek yoktur. PS4™ disk kopyasının sahipleri, PS5™ dijital versiyonunu her indirmek veya oynamak istediklerinde PS5™'e yerleştirmelidir. PS5™ Dijital Sürüm disksiz konsolunu satın alan PS4™ oyun diski sahipleri, ekstra ücret ödemeden PS5™ versiyonuna sahip olamayacaktır.

Hayatınızı savaş alanına işleyin!
"Empires" serisi için, kullanıcıların hem bine karşı bir aksiyonun heyecanını, hem de ülke fetih simülasyonunun inceliklerini yaşamalarını sağlayan yeni versiyon!

DYNASTY WARRIORS 9 Empires hedefleri
■Ordularınıza özgürce komuta edin! Heyecan verici Castle Sieges!
Çarpışma önceki oyunlardaki "Muharebelerden", yavaş yavaş her kalenin çevresindeki alanlarda gerçekleşen "Castle Sieges"e doğru gelişmiştir. Devamlı olarak değişen bir ortamda, en büyük sorunun "Bu kaleyi almanın en iyi yolu nedir?" olduğu bu yeni muharebe şeklinin keyfine varmak için gizli planlamalar yapın ve askeri güç kullanın."

■Bir Officer'in karakterinin ve sağladığı güvenin ülkeyi güçlendirdiği Politics Sistemi.
Politics'de, officers seçimleri ve aralarındaki etkileşimler bir kuvvetin temellerini belirleyecektir. Oyuncular, Rulers (Hükümdar), Generals (General), Unaffiliated officers (Bağımsız subay) ve daha fazlası olarak oynayarak çeşitli hayat tarzlarını tecrübe edebilirler. Üstelik, officers'ın diğer officers ile etkileşimi, parçası oldukları ülkenin güçlenmesine yardımcı olacaktır.

■Çarpıcı şekilde yaşayın! Gelişmiş "Edit Mode".
Oyun, serinin favorisi olan Edit Mode'u içerir. Oyuncular, çok sayıda parçadan kendi Custom Officers'i oluşturabilirler.
DYNASTY WARRIORS 9'da boy gösteren 94 Musou Officers ve 700'ü aşkın Generic Officers ile oyuncular, kendi Dynasty Warriors deneyimlerini daha dramatik bir şekilde kalabalıklaştırabilirler.

DYNASTY WARRIORS 9 Empires Deluxe Edition, oyunu ve aşağıdaki içerikleri kapsayan bir settir:
・Deluxe Edition ögeleri
- 6 Gems / 10 Custom Ancient Officers / 3 Additional Campaign Scenarios
・Season Pass
Çeşitli ek içeriklerin çıktıkça elde edilmesini sağlar. Bu DLC, NİS 2022 tarihine kadar belirli aralıklarla çıkacaktır.
- Custom Parts Set (14 parçalı) / 5 Additional Palaces
・Season Pass Bonusu
- 4 Additional Military Units

Not: DYNASTY WARRIORS 9 Empires da satıştadır. Satın alırken lütfen ürününüzü teyit edin.
Not: Planlanan Season Pass DLC içerikleri ve zamanlaması hakkında ayrıntılar için lütfen web sitemize (https://www.koeitecmoeurope.com/dw9e/) bakınız.
Not: Season Pass ve Season Pass ile birlikte sunulan DLC de ayrı olarak satışa sunulacaktır. Bir ürünü yanlışlıkla defalarca satın almamaya lütfen dikkat ediniz.
Not: Bazı bonusların veya dahil edilen ögelerin daha ileriki bir tarihte ayrı olarak satışa sunulabileceğini lütfen dikkate alınız.
Not: Demo, Castle Siege ve Edit Mode içeren Tutorial'ı oynamanıza olanak sağlar. Demo'da oluşturulan Custom Officers, aynı platformda tam oyunda kullanılabilir.


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Enhanced game play on PS4 Pro console
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.