Press "Notify when price drops" button to track COGEN: Sword of Rewind price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 Oca 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: GEMDROPS, INC.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: Japanese

Highest price

629.00 TL

Lowest price

149.40 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.32 / 5

Ratings: 104

COGEN: Sword of Rewind

Release date: 27 Oca 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: GEMDROPS, INC.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish

Voice: Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
■Hikaye
Kendini sert çelikten bir zemine yayılmış halde bulmak için uyanan Kohaku'nun gözlerini ilk karşılayan ExeBreaker adında garip konuşan bir kılıçtır. Nerede olduğundan veya neler olup bittiğinden emin olmadığı için, bu alaycı kılıcın güçlerini birleştirme önerisini kabul eder ve birlikte, bir zamanlar Kohaku'nun evi olan şimdi çökmekte olan bir harabe olan dönüştürülmüş Cogen Şehri'nin kalbine doğru yolculuk ederler. Onu hem gizem hem de kargaşa beklemektedir, ancak ExeBreaker'ın Ouroboros Sisteminin gücü yanındayken, hiçbir şey onu sevgili evine ne olduğuna dair gerçeği keşfetmekten alıkoyamaz.

■Zamanı Geri Sararak Ölüme Meydan Okuyun!
Bu yandan kaydırmalı 2D aksiyon oyununda aldığınız herhangi bir darbe ölüm cezasıdır. Ama korkma! Dayak atacak HP'niz olmayabilir, ancak Ouroboros Sistemi yanınızda. Bu fütüristik teknoloji anında devreye giriyor ve ölüm sizi kucaklıyor ve 3 saniyeye kadar geri sarmanıza izin veriyor. Sus ve onu geri alabilmeyi mi diledin? Oynamak ve denemek ister misiniz? Sakin ol, sadece saati geri al! Deneme yanılma yoluyla becerilerinizi geliştirin ve korkunç düşmanların şeytani tuzaklarına ve lejyonlarına karşı zafer kazanın!

■Personel
Besteci: Motoi Sakuraba
Karakter Tasarımları: ntny


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.