Press "Notify when price drops" button to track MAGLAM LORD Deluxe Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4 Şub 2022

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Publisher: PQube Ltd

Cheats:

Main game: MAGLAM LORD

Highest price

1,499.00 TL

Lowest price

316.25 TL

Lowest PS+ price

287.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Acklao 5-Piece Favorite Set
Charme 5-Piece Favorite Set
Darius 5-Piece Favorite Set
Deco: Acklao Mark
Deco: Balga Mark
Deco: Bladelord's Axe
Deco: Bladelord's Spear
Deco: Charme Mark
Deco: Darius Mark
Deco: Gold Coat
Deco Item: Bladelord's Sword
Deco Item: Cuddlebear
Deco Item: Katzburger
Deco Item: "Love" Mark
Deco Item: Magic Cane
Deco Item: Magic Umbrella
Deco Item: Pizza Cutter
Deco Item: The Skewer
Deco: Julette Mark
Deco: M.O.A.V. Mark
Deco: Mr. Bladelord Mark
Deco: Ms. Bladelord Mark
Deco: Satyus Mark
Healing Kit (1)
Healing Kit (2)
Healing Kit (3)
Julette 5-Piece Favorite Set
MAGLAM LORD
M.O.A.V. 5-Piece Favorite Set
Satyus 5-Piece Favorite Set

Release date: 4 Şub 2022

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Publisher: PQube Ltd

Cheats:

Main game: MAGLAM LORD

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Şiddetli savaşlar için hızlı ve öfkeli oynanış
Gücünü yeniden kazanmaya çalışırken hızlı tempolu savaşlarda güçlü canavarlara karşı savaş. Daha çeşitli savaş stratejilerine erişebilmek amacıyla İblis Kılıç Efendisi'nin nihai saldırılarını ortaya çıkarmak için Şeytani Gösterge'yi doldur.

Tam gücünü harekete geçirmek için destansı bir maceraya atıl!
Eusdeal'ın fantastik dünyasına adım at ve güçlerini kaybettikten sonra İblis Efendileri'nin sonuncusu olan erkek ya da kadın bir İblis Kılıç Efendisi Killizzerk olarak oyna. Türünü yok olmanın eşiğinden döndürmek için dünyayı keşfet.

Yüzlerce silah yarat ve özelleştir
Büyülü silahlar yarat ve bu silahları oyun tarzına uyacak şekilde geliştir! Özelleştirme savaşta çok sayıda avantaj sağlar. Yükseltilmiş saldırı gücü, yeni ses efektleri ve hatta kişilik bile doğru malzemelerle değiştirilebilir!

Harika bir karakter kadrosuyla ilişkiler kur ve aşkı bul
Yalnızca evlenecek birini bularak türünün yok olmasını önleyebilirsin! Tanıştığın karakterler savaşta senin gücünü kullanabilecek! Eski gücünü geri kazanmak için onlarla arkadaş ol ve hatta randevuya çık!

Çarpıcı üretim değeri
D3PUBLISHER tarafından yayınlanmış, FELISTELLA tarafından geliştirilmiş, ünlü ""Summon Night"" serisinin yazarı Kei Miyakozuki tarafından yazılmış, oyunun çarpıcı karakter tasarımları ve illüstrasyonları ""Fate Grand Order"" oyunundaki ""Okada Izo""'nun tasarımcısı Lack tarafından çizilmiştir!


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.