Press "Notify when price drops" button to track The Life and Suffering of Sir Brante price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 Şub 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: 101XP LTD

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Voice: English, Russian

Highest price

629.00 TL

Lowest price

99.60 TL

Lowest PS+ price

74.70 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 6

The Life and Suffering of Sir Brante

Release date: 10 Şub 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: 101XP LTD

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Voice: English, Russian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
The Life and Suffering of Sir Brante, başkahramanın günlüğünün sayfalarıyla hayat bulan hikâye ağırlıklı bir RPG’dir. Her türlü çıbanbaşının acımasızca ezildiği gaddar bir dünyada geçen hikâye, mevcut düzene başkaldırma cesaretini gösteren bir adamı anlatıyor. Bir ömür süren bir yolculuğa çıkıp kendi kaderini çizen biri hâline gel. Lakin unutmayasın, özgürlüğün bedeli ağır olur.

Büyük Arkniya İmparatorluğu’nda hayat oldukça zor ve doğum şartlarından ötürü en kör Talih de seninki. Sıradan bir insansın, ne bir hakkın var ne bir unvanın. İpleri eline alıp Brante ailesinden kalan mirasın meşru varisi hâline gelmek için kemikleşmiş gelenekçiliğe ve peşin hükümlülüğe kafa tutmak zorundasın. Doğumdan ölüme değin sürecek olan çıktığın bu yolculukta çok büyük kargaşalara tahammül edecek, sıkıntılara göğüs gerecek ve çok zor seçimler yapacaksın. Aldığın bütün kararlar başkarakteri, ailesini ve sevdiklerini etkilemekle kalmayacak, İmparatorluğu bile devirmene yol açabilecek.

Öne çıkan özellikler

Zamanın başladığı yerde
Tüm imparatorluk vatandaşlarının yaşamını, kendilerine kalan miras belirler. İkiz Tanrı olarak bilinen ilahlar dünyaya bu gerçeği bahşederek ölümlüleri Talihlere ayırmıştır. Soylular herkesten üstünken ruhbanlar insanları tek doğru yola yöneltir, avamdan olanlarsa asıl çileyi çekendir, İmparatorluğun bekası için canla başla çalışırlar. Sorgusuz sualsiz alın yazını kabul edebilirsin ancak herkesten büyük olan kozmik düzeni değiştirme gücü de yine senin elinde.

Seçimler yanılsamadan ibaret değil
Bölüm bölüm ilerleyen oyunda, oyuncunun attığı adımlar, edindiği beceriler ve hatta her oynayışta bambaşka bir hikâye örgüsü çizen diğer benzeşen durumlar kayıt altında tutulur. Bütün kararların bir sonucu bulunur ve yolculuğun tamamında bu sonuçlarla karşılaşmak işten bile değildir. Gerek aileni ve sevdiklerini korumak, gerek İmparator’un egemenliğini sekteye uğratmak gerekse de dünyayı dilediğince değiştirmeye çalışmak... Kendi kararını kendin vereceksin, yine de gururun ve hırsın pençesine düşme.

Hayatın uğruna mücadele ver
Bu âlemde tek bir kişi hiçbir şeye kadir değildir ancak senin gözetimindeyken Sör Brante’nin, karşısına çıkan bütün zorlukları aşıp dünyasına hükmeden kuralları baştan yazması mümkün olabilir! Kararlılık, hassasiyet ve takat gibi özelliklere seviye atlatarak karakterini eğitip geliştir. Emekleme döneminden başlayarak edinilen bütün kahraman becerileri, Sör Brante’nin kişiliğini, dünya görüşünü ve ilişkilerini etkileyerek en nihayetinde yeni yeteneklerin ve muhtemel olay örgülerinin kapısını aralayacaktır.

Kendi yolunu keşfet
Oyunu ilk kez baştan sona tamamlama süresi 15 saati bulabilir! Hikâyenin gidişatını etkileyecek şekilde sayısız dala ayrılan yollar sayesinde oyun, her baştan oynandığında bambaşka bir deneyime gebe: Soylu bir hâkim ol, engizisyon yöntemlerini öğren, gizli bir cemiyetin üyesi olarak devrim planla veya bambaşka bir amaca hizmet et. Cesur olursan kader bile önünde diz çöker!

Mevta olduktan sonrası
Dirilme sistemi ile karakter, öldükten sonra da tecrübesini kaybetmez; bu sayede oyuncu, geçmişte attığı adımları ölçüp biçebilir ve stratejisinde değişiklikler yaparak ilerleyebilir. Sadece hayatının değil vefatının da kontrolünü eline alıp bu ölüm-doğum döngüsünde canını hiçe say!


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.