Press "Notify when price drops" button to track SOL CRESTA Hikâye DLC'si price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 Şub 2022

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLATINUMGAMES INC.

Cheats:

Main game: SOL CRESTA

Subtitles: English, Japanese

Voice: Japanese

Highest price

249.00 TL

Lowest price

44.55 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

SOL CRESTA Hikâye DLC'si

Release date: 22 Şub 2022

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLATINUMGAMES INC.

Cheats:

Main game: SOL CRESTA

Subtitles: English, Japanese

Voice: Japanese

SOL CRESTA'nın gizemlerini açığa çıkaran başka bir modu deneyimle!

Ayağa kalk, Sol Cresta'ya katıl ve güneşi kötülüğün pençelerinden kurtar! Galaksi büyüklüğündeki SOL CRESTA Hikâye Modu iniş yaptı!

SOL CRESTA'nın yeni Hikâye Modu'nda, gizemli düşman gemisinin gerçek kimliği, Mega Zofer'ın güneş sistemini işgal etmekteki gerçek amacının ne olduğu ve Yamato pilotları Sho, Luna ve Dril'in saklı geçmişleri gibi Arcade Modu'nda açıklanmayan sırları öğreneceksin. Pilotların evrensel kötülüğe karşı verdikleri umutsuz mücadele esnasında nasıl da büyüyüp olgunlaştıklarını izle ve sevgiyle hazırlanmış bu güçlü öyküde gerçek potansiyellerini açığa çıkar!

Süpernova Büyüklüğünde Bir Heyecana Hazır Ol!
- Eşsiz ve etkileyici karakterlerle dolu
- Bayonetta ve The Wonderful 101'ın arkasındaki isim Hideki Kamiya'nın kaleminden heyecan dolu devasa bir hikâye
- Hem dost hem düşman karakterler, gemiler ve cihazlarla ilgili resim ve bilgiler barındıran dopdolu bir veritabanı
- 80'lerin Moon Cresta ve Terra Cresta klasikleriyle başlayan Cresta efsanesinin devamı
- Sadece gerçekten cesur olanların açığa çıkarabileceği bir sona sahip, Arcade Modu'ndan farklı şekilde ilerleyen bir hikâye!


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.