Press "Notify when price drops" button to track Genesis price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 Ağu 2019

Genre: Action / Strategy

Rating:

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.84 / 5

Ratings: 15635

Genesis

Release date: 14 Ağu 2019

Genre: Action / Strategy

Rating:

Cheats:

Genesis, savaş alanının kontrolü için rekabetçi 5v5 çevrimiçi oyuna odaklanan aksiyon dolu bir klasik MOBA'dır. Fütüristik bir bilim kurgu ortamının etrafında temalı olan Genesis, 28 orijinal kahramandan oluşan zengin bir listenin yanı sıra aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli kaplamalar, silahlar ve diğer kozmetik ürünlerini sunacak. Çekirdek oyun, rekabetçi bir PvP modu, tek bir oyuncu ve kooperatif PvE fetih modu içerecek.


Fütüristik bir bilim kurgu ortamının etrafında temalı ve güçlü Unreal motoru tarafından desteklenen Genesis, savaş alanını ve karakterlerini karmaşık ayrıntılarla yaratıyor. Oyun, kullanıcılara geleceğin gerçek görsel etkisini sunmak için inanılmaz ışık ve gölge efektleri kullanıyor.


Bu ürün 2D veya 3D oynanabilir. Stereoskopik 3D özelliklerini kullanabilmek için stereoskopik görüntüyü destekleyen bir 3D TV ve uyumlu 3D gözlük gerekir.




Çevrimdışı çok oyunculu (2 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 10 oyuncu) Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi oynama gerekli
Stereoscopic 3D Oyun


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.