Press "Notify when price drops" button to track Sniper Ghost Warrior Contracts Full Arsenal Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 Nis 2022

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CI GAMES S.A.

Cheats:

Main game: Sniper Ghost Warrior Contracts

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Korean, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

1,249.00 TL

Lowest price

95.00 TL

Lowest PS+ price

95.00 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.75 / 5

Ratings: 4

Release date: 21 Nis 2022

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CI GAMES S.A.

Cheats:

Main game: Sniper Ghost Warrior Contracts

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Korean, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Sniper Ghost Warrior Contracts’ta muazzam bir keskin nişancı deneyimi seni bekliyor. Gerçeğini aratmayan bu modern savaş nişancı oyunu açık uçlu geniş haritalarda sürükleyici bir tek oyuncu macerası sunuyor. Başarı için taktik düşünme, gizlilik ve isabet hassasiyeti şart.
Önceki DLC’lerin tümünü içeren Full Arsenal Edition ile her an göreve hazır ol.
İçeriği:
● ANA OYUN
● CROSSBOW CHAOS - Crossbow Chaos DLC Silah Paketi ile gazabını yeni bir boyuta taşı. Bu koleksiyonda müthiş patlayıcı ok atan arbaletin yanı sıra üç yaman ateşli silah (Model 550 TRV Keskin Nişancı Tüfeği, Mad Sheriff 9 Tabanca ve Car K8 Muharebe Tüfeği) ve göz alıcı zeb-bruh silah görünümü var. Kim demiş adalet paspal bir halde dağıtılır diye?
● MERCILESS MARKSMAN - Merciless Marksman DLC Silah Paketi ile hem hızlı hem de sert vur. Mükemmel isabet hassasiyeti sunan dört silah (HJ 7.62 Keskin Nişancı Tüfeği, Hub-93 Keskin Nişancı Tüfeği, Sturm Military 45 Tabanca ve P5Q Steel Tabanca) ile bu paket kendine saygısı olan ve de savaşta 5 dakikadan uzun hayatta kalmak isteyen her keskin nişancının olmazsa olmazı.
● SAVAGE SNIPER - Sibirya acımasız bir yer, hazırlıksız yakaladığının gözünün yaşına bakmaz. Hazırlığını nasıl mı yapacaksın? Savage Sniper DLC Silah Paketi ile. Uzun menzil dürbünlerini hazırla. İçeriğinde birbirinden müthiş üç ölüm makinesi var: PR15 HERA Keskin Nişancı Tüfeği, LSSR SOKIL 4 Keskin Nişancı Tüfeği ve XG Dawen Keskin Nişancı Tüfeği.
● SEEKER SELECTS – Keskin nişancının mükemmel başlangıç paketi. Seeker’ın bizzat seçtiği üç müthiş silah ile en baştan stratejik üstünlük kazanacaksın. Seeker’s Selects DLC Silah Paketinde hem havalı hem de etkili üç silah var: Marcus Tactical 8 Keskin Nişancı Tüfeği, FFF-45 ACP tabanca ve ROCK AS100 Muharebe Tüfeği.
● HJ 7.62 - HJ 7.62 Çin ordu, polis ve kamu güvenliği güçlerine sınırlı sayıda verilmiş sürgü mekanizmalı bir tüfek. Özel güvenlik şirketleri için çalışan Çinli paralı askerler eliyle Sibirya’daki karaborsaya düşmüş örnekleri de var.
● STURM BODYGUARD 9 - Test edilmiş, onaylanmış. Sadece şarjör kapasitesi ile değil aynı zamanda tüy gibi yumuşak tetiği ve son derece dengeli bir atış imkânı sunan horozlu tek atış kontrol sistemi ile de benzerlerinin bir adım önünde.
● STURM MILITARY - Bu polimer gövdeli yarı otomatik tabanca ön gerilmeli ateşleme mekanizmasına sahip. .45 ACP fişek kullanan bu tabancanın hareketli parçaları cam dolgulu naylon bir gövde içine yerleştirilmiş.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimiçi çok oyunculu (2 16 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.