Press "Notify when price drops" button to track Shattered: Tale of the Forgotten King price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 Nis 2022

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Forthright Entertainment, LLC

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Russian, Spanish

Highest price

749.00 TL

Lowest price

114.00 TL

Lowest PS+ price

71.25 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Shattered: Tale of the Forgotten King

Release date: 13 Nis 2022

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Forthright Entertainment, LLC

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Başlangıçta Kral vardı.
Bir düşünceden, Boşluğu canlandırdı.
Bir bakışta dünyayı yarattı.
Ve bir fısıltıdan bizi yarattı.

Dünya olduğu gibi gitti, Kral'ın ortadan kaybolmasıyla kayboldu. Bu terk edilmiş toprakların bir Gezgini olarak, gerçekliğin parçalarını bir araya getirmek ve beceriye dayalı dövüş, yenilikçi açık dünya platformu ve hayatta kalanların tanıklıklarıyla medeniyetin düşüşünün izini sürmek size kalmış… Bazıları diğerlerinden daha güvenilir.

Anlatılmamış hikayeler ve güçlü düşmanlardan oluşan harap bir kıta, dolaşmak için sizindir. Yollarında cesur olanlar için, Hypnos dünyası birçok sır içerir, bazıları size yolunuzda yardımcı olacak, bazıları ise varlığınıza giden yolu aydınlatacak. Shattered - Tale of the Forgotten King'in gerçekliği kapsayan aksiyon-macera oyununda, hassasiyete dayalı dövüş ve 2.5D platform oluşturmayı karmaşık, dallara ayrılmış bir anlatıya ayarlayın.

Hazır mısın, Gezgin?

Özellikler:
Keşfedilecek yeni bir dünya: Dallara ayrılan yollar ve gizemli sırlarla muhteşem bir şekilde oluşturulmuş yarı açık bir dünyayı keşfedin. Her yeni bölge, çarpıcı sanat yönetimi ve incelikle hazırlanmış tasarımıyla bir hikaye anlatır.

Yenilecek korkunç düşmanlar: Düşmanlarınızı gözlemleyin, hareketlerini tahmin edin ve onlara karşı kendi saldırılarını kullanın. Savaş alanına hükmetmek için yakın dövüş kılıç dövüşleri ile uzun mesafeli büyü sapanları arasında geçiş yapın ve tam 3D ve 2.5D savaşlar arasında kusursuz geçişler yaşayın.

Yapım aşamasındaki 10 yıllık bir hikaye: Shattered evreni, on yılı aşkın hayal gücü ve yaratıcılığın doruk noktasıdır: Redlock Studio'daki zihinlerden yaratılan destansı bir gerçeklik. Tale of the Forgotten King, şimdiden planlanmış daha fazla oyunla Hypnos dünyasına ilk adımdan başka bir şey değil.

Tamamen size ait bir hikaye: Hypnos'tan kurtulanların hepsi güvenilir değildir: çoğu size bu yolda yardım edecek olsa da, sizi kendi amaçları için kullanmaya çalışanlar var. Dünya, maceranız sırasında yaptığınız seçimleri hatırlayacak ve yalnızca odaklanmış ve adanmış olanlar ötesindeki gerçeği görebilecek.

Sürekli ilerleme: İster savaş ister keşif yoluyla olsun, Wanderer gelişecektir. Nasılsın sana kalmış. Sınırlı kaynaklarınızla gücünüzü artıracak mısınız yoksa Hypnos'un başka bir gerçeğini mi keşfedeceksiniz? Yeni bir silah mı satın alıyorsun yoksa büyü yapma yeteneğini mi artırıyorsun? Seçim sizin ama dikkatli seçin: her yol seçilemez.


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.