Press "Notify when price drops" button to track Super Perils of Baking price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 Haz 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: LILLYMO GAMES INC.

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

299.00 TL

Lowest price

35.70 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Super Perils of Baking

Release date: 3 Haz 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: LILLYMO GAMES INC.

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Super Perils of Baking, Lillymo Games'in ilk oyunu olan 2018'in 2D platform oyunu Perils of Baking'in baştan aşağı yeniden yapımı. Super Perils of Baking'de oyuncular, aklında tek bir amacı olan yetenekli bir öğrenci-fırıncının kontrolünü ele alıyor: Okullarının bodrumundan toplanan lanetli bir fırın şapkasıyla büyülenen kardeşinin tüm ülkede kargaşa yaratmasını engellemek.

Hikâye kitabına benzer bir sunumla tamamen manzum olarak yazılan Super Perils of Baking, 50 temel seviyeye yayılıyor ve pek çok sır barındırıyor. Özlü 2D platform oluşturma, dengeli zorluk, güzel piksel sanatı, eğlenceli bir film müziği ve kilidini açmak için tonlarca (yeni oynanabilir karakterler dahil). Lillymo'nun en yeni teklifi, genç ve yaşlı izleyiciler için yapılmıştır (ve özellikle yetişkinlerin çocuklarıyla oynaması çok hoştur).

Yürüyerek, bir maden arabasında hızla koşmak, su altında yüzmek, bir balona tutunmak veya yerçekimini değiştirmek ve kelimenin tam anlamıyla her şeyi alt üst etmek olsun, Super Perils of Baking herkes için bir yemek savaşıdır... ve True Bakers Yeni Oyun+, Kupalar'ı bulacak ve maceradan sonra da onları meşgul edecek tonlarca koleksiyon.


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.