TR PS4
THE ORIGIN: Blind Maid

SAVE: 45%/50%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track THE ORIGIN: Blind Maid price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 Haz 2022

Genre: Action / Horror / Adult

Rating:

Publisher: WARANÍ STUDIOS

Cheats:

Subtitles: English, Spanish

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

69.65 TL

Lowest PS+ price

59.70 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

2 / 5

Ratings: 2

THE ORIGIN: Blind Maid

Release date: 10 Haz 2022

Genre: Action / Horror / Adult

Rating:

Publisher: WARANÍ STUDIOS

Cheats:

Subtitles: English, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Gerçek terörü birinci şahısta hissetmeye hazır olun! KÖKENİ ortaya çıkaran olaylardan onlarca yıl sonra, adaletten kaçan yozlaşmış bir politikacı, korkunç efsanelerle dolu, yaşanılmaz bir bölgeye sığınır. Asistanı, o yerden çıkması gereken araba anahtarlarıyla birlikte ortadan kaybolur. Görevi sırasında uzay ve zamanla yüzleşecek, geçmişe dönmeye ve kefaretini ararken Kör Bakirenin Kökeni'ni bulmaya zorlanacak.

ÖZELLİKLERİ

• 1. Kişi Nişancı: Silahlarınızı sadece gerekli olduğunda kullanın, mühimmat çok azdır. Yalnızca başka seçeneğiniz olmadığında savaşın ve kaçabildiğiniz zaman kaçın, ancak o zaman sonuna kadar direnebilirsiniz.
• Beceri yükseltme: Bin yıllık bir bilet satıcısından alabileceğiniz, yorulmadan daha uzun koşma, nişan almadan ateş etme, koşma ve ateş etme veya daha fazla eşya taşıma gibi farklı yükseltmelere erişmenizi sağlayan özel infüzyonlar vardır.
• Üretim: Düşmanlarla savaşmak için geçici yetenekler ve kara büyü yaratmak için eski bir simyacının talimatlarını izleyerek bitkileri ve eşyaları karıştırın.
• Düşmanlar: The Origin tarafından üretilen Kaos, lanetli varlıklar yarattı. Bazıları arboreal bir görünüme sahip, diğerleri Simyacı tarafından yanlışlıkla yaratıldı ve diğerleri, eski metinlerde Chimeras olarak adlandırılan kötülüğün ürünü.
• Çeşitli ve çarpık ortamlar: Bazen, The Origin'in zihninizi çarpıtmak için yaratabileceği ortamdaki ani değişikliklerle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Her köşeyi dönerken dikkatli olun.
• Çoklu Sonlar ve Yeni Oyun +: Farklı sonların kilidini açabileceğiniz karakterinizi kurtarma veya mahkum etme fırsatına sahip olacaksınız. Kazanılan becerileri geri kazanarak farklı sonları aramak için oynamaya devam edin.
• EVP: Dışarıdan gelen sesleri ve sesleri dinlemek için ana karakterin kulaklığını (bir kulağı neredeyse sağır) kullanın ve bunları kendi yararınıza kullanın.
• Bulmacalar: Bulmacaları çözmek, aksiyonun önemli bir parçası olacak ve gerçek bir meydan okuma olacak, bazıları sezgisel olmasına rağmen gerçekten karmaşık olacak.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.