Press "Notify when price drops" button to track Grand Theft Auto V (PlayStation®5) price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Mar 2022

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Rockstar Games

Cheats:

Main game: Grand Theft Auto Online (PlayStation®5)

Highest price

439.00 TL

Lowest price

109.75 TL

Lowest PS+ price

219.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Grand Theft Auto Online (PS5™) Tracker
Grand Theft Auto V
GTAV Full Game
GTAV Story Mode

Release date: 15 Mar 2022

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Rockstar Games

Cheats:

Main game: Grand Theft Auto Online (PlayStation®5)

Grand Theft Auto V: Hikaye Modu ile Grand Theft Auto Online'ı içerir.

GTA yolculuğunuza PS5™ sürümü ile devam ederken hem Hikaye Modu ilerlemenizi hem de GTA Online karakterlerinizi ve ilerlemenizi tek seferde PS5™'e taşıyabilirsiniz.

Oyun ve eğlence dünyasının parlayan yıldızları Grand Theft Auto V ve GTA Online şimdi PS5™ platformunda.

PS5™ sürümünde araç performans yükseltmeleri ve Kariyer Gelişimi gibi yeniliklerin yanı sıra tüm GTA Online oynanış geliştirmelerini, genişletmeleri, ilk günden bu yana çıkan tüm içerikleri tek başına veya arkadaşlarınla birlikte deneyimlemek mümkün. Ekip olarak müthiş soygunlara imza atabilir, adrenalin yüklü akrobasi yarışlarında hünerlerinizi gösterebilir, emsalsiz Adversary modlarında diğerlerine meydan okuyabilir ya da gece kulüpleri, partiler, araba buluşmaları ve daha pek çok sosyal alanda bir araya gelip etkileşimde bulunabilirsiniz.

Los Santos ve Blaine County'yi her zamankinden daha canlı bir şekilde, daha ince detaylarla keşfedin:

• MUHTEŞEM GÖRSELLİK — 4K çözünürlük, 60 fps'ye varan hız, HDR seçenekleri, ışın izleme, geliştirilmiş doku kalitesi ve benzeri pek çok yenilik sunan yeni grafik modları ile yüksek görüntü kalitesi ve performans.
• DAHA HIZLI YÜKLEME — Los Santos ve Blaine County her zamankinden daha hızlı yükleniyor, neredeyse anında aksiyonun içine dalıyorsunuz.
• ADAPTİF TETİK VE DOKUNSAL GERİ BİLDİRİM — DualSense™ kontrol cihazı ile doğrultusal hasardan hava etkisine, zemindeki engebeden patlamalara kadar her şeyi, her anı hissediyor, deneyimliyorsunuz.
• TEMPEST 3D AUDIO — Asfalt ağlatan bir arabanın egzoz ve lastik sesinden yakınlardaki silahlı çatışmanın gümbürtüsüne ve tepedeki helikopterin patırtısına kadar bu muhteşem dünyanın tüm seslerini de bütün ayrıntıları ve görkemi ile işitiyorsunuz.

Ayrıca, GTA Online'ın sürekli değişip evrilen muazzam dünyasına gelen yepyeni geliştirmeler de var:

• ÖZEL YENİ İÇERİK — Los Santos Car Meets'te yer alan Hao’s Special Works, elit araç yükseltmeleri ve özel modifikasyonlar sunuyor. Burada modifiye edip geliştireceğiniz araçlarla HSW ve zamana karşı yarışlarda mücadele edebilirsiniz.
• KARİYER GELİŞİMİ — GTA Online'da yolculuğunuza ihtiyaç duyduğunuz araç ve olanaklarla başlıyorsunuz. Motorcu, Yönetici, Gece Kulübü İşletmecisi ve Silah Kaçakçısı kariyer rotalarından birini ve hızlı bir başlangıç için ihtiyacınız olan bir mülk, araç ya da silah gücünü seçebilirsiniz.
• YENİ MENÜ TASARIMI — GTA Online'daki her şeye, yeni popüler güncellemeler de dahil, ana menüden ulaşabiliyorsunuz.
• MEVCUT VE ESKİ TÜM GÜNCELLEMELERE ERİŞİM — Bu güne dek çıkmış 40 büyük güncelleme ve bundan sonra çıkacak olanlar elinizin altında. Bunlar arasında, Dr. Dre’nin kayıp müzik arşivini bulmak için Franklin Clinton ile girişeceğiniz The Contract, yüksek oktanlı yasadışı sokak yarışlarına ev sahipliği yapan Los Santos Tuners, tropikal Cayo Perico adasında gerçekleştirilecek baskın ve soygunlar, After Hours ve The Diamond Casino & Resort ile gelen muhteşem gece hayatı, irili ufaklı yarışlar, modlar, etkinlikler, sosyal alanlar, golf sahaları, gece kulüpleri, oyun salonları, havuz başları ve benzeri tek başına veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sürü içerik var.


Çevrimiçi çok oyunculu (2 30 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi oynama gerekli


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.