TR PS5 / PS4
Severed Steel

SAVE: 75%/80%

Ends: 8 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Severed Steel price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 Tem 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: Greylock Games Studio LLC

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Highest price

629.00 TL

Lowest price

87.60 TL

Lowest PS+ price

125.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Severed Steel

Release date: 20 Tem 2022

Genre: Action

Rating:

Publisher: Greylock Games Studio LLC

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Akıcı bir akrobasi sistemi, yok edilebilir voxel çevreler, tonla ağır çekim ve eşsiz, tek kollu bir ana karakter sunan Severed Steel, şık ve içgüdüsel bir tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu. Sen, tetikteki parmağın ve çelik burunlu botların ağzına kadar kötü adamlarla dolu devasa bir yapıya karşı. Duvarda yürümeler, taklalar, dalışlar ve yerde kayışları ardı ardına ekleyerek tüm düşmanlarını alt et.

Ana Özellikler:
Eşsiz bir dövüş deneyimi - Ayağı çabuk, tek kollu nişancı Steel olarak göreve çık. Şarjör değiştirmek yok; iyi nişan al ve düşmanlarının soğuk cesetlerinden dolu silahlar kapmak için gözünü dört aç.

Şık dövüşler - Kurşunlardan kaç, duvarlardan zıpla, kayarken tekme at, silahını fırlat... Yoğun ve çılgın çatışmalardan sağ çıkan olmak için ne gerekiyorsa yap.

Tamamıyla yok edilebilir çevre - Duvar alçılarını 4.7 mm kurşunlarla del geç, .50 kalibrelik saçmalarla kalın betonları deş veya kolundaki topla yüzeylerde koca koca delikler aç.

Dinamik yapay zekâ - Önceden kurgulanmamış, takım tabanlı dinamik yapay zekâ sayesinde hiçbir savaş bir diğerine benzemiyor.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.