Press "Notify when price drops" button to track PBA Pro Bowling 2023 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 Eyl 2022

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Farsight Technologies

Cheats:

Highest price

749.00 TL

Lowest price

254.15 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

PBA Pro Bowling 2023

Release date: 7 Eyl 2022

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Farsight Technologies

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Mükemmel bowling oyunu PBA Pro Bowling 2023 ile geri dönüyor! Tümüyle yeniden tasarlanan tek oyunculu Kariyer modunda bir PBA efsanesi haline gel veya çevrimiçi maç ve turnuvalarda kendin ya da istediğin bir PBA oyuncusu olarak arkadaşlarına ve diğer rakiplere meydan oku.

Tüm zamanların en gerçekçi, en aslına uygun bowling oyunu bu!

PBA Pro Bowling 2023, Pro Bowlers Association tarafından resmi olarak lisanslıdır ve televizyon yayın ekibinden Rob Stone ve ünlü Randy Pedersen'in oyun içi yorumlarının yanı sıra bugünün en iyilerinden 30'u aşkın profesyonel bowling oyuncusunu içerir.

2023'nin heyecan verici özelliklerinden bazıları şöyle:
Yepyeni Kariyer Modunda profesyonel bir bowling oyuncusunun yaşamını birkaç yıllık kariyeri boyunca tümüyle deneyimleyebilirsin.
Kariyer Modunda elemeler, maçlar, kafa kafaya ve Stepladder formatını simüle eden etkinlikler var.
Efsanevi PBA oyuncusu Pete Weber de artık oyunda.
PBA süperstarları Kris Prather, Darren Tang ve Chris Via da oyunda.
PBA Tour'da kullanılan, en iyi markalardan 29 yeni top da dahil olmak üzere, seçebileceğin ve kazanabileceğin 150'den fazla top.
Yeni bowling topu ilerleme sistemi top özelliklerini geliştirerek ve bonuslar kullanarak topunu özelleştirme olanağı sunuyor.
PBA yayın ekibinden Rob Stone ve Randy Pedersen'den 1500'ü aşkın yorum cümlesi.
160'ı aşkın görevi tamamlayarak bilet kazanma olanağı.
Altın Pin sistemi yerine yeni, uygulama içi satın alım içermeyen sistem.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 oyuncu). Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.