Press "Notify when price drops" button to track JoJo Siwa Dünya Partisi price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 Eki 2022

Genre: Music/rhythm / Family

Rating:

Publisher: OUTRIGHT GAMES LLC

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Highest price

999.00 TL

Lowest price

159.60 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

JoJo Siwa Dünya Partisi
JoJo Siwa: Worldwide Party

Release date: 21 Eki 2022

Genre: Music/rhythm / Family

Rating:

Publisher: OUTRIGHT GAMES LLC

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
JoJo Siwa'nın Dünya Partisi'ne davetlisin! Yüksek bilekli spor ayakkabının bağcıklarını sıkıca bağla ve "D.R.E.A.M", "Bop" ve "Nonstop!" gibi en iyi hit şarkıları dinlerken JoJo'nun diyarlarından koşarak geç. Özel dans hareketlerini yapmak için JoJo olarak seviyeleri tamamla. Ritmi tutturarak izleyicileri coşturabilecek misin?

JoJo'yu partiye yetiştirmek için koş, zıpla ve uzay gemileri ve hatta bir hız treni vagonu gibi muhteşem araçlar aç! Unutulamayacak bir parti için gereken sim ve elbette kurdele gibi tüm eşyaları topla! Doğrudan JoJo'nun hayal dünyasından gelen, aralarında Şeker Diyarı, BowBow Diyarı, Süper Kahraman Diyarı ve çok daha fazlasının olduğu yepyeni diyarları keşfet.

• RESMİ JOJO ŞARKILARI – JoJo'nun aralarında "D.R.E.A.M", "Hold the Drama" ve "It's Time to Celebrate"in de olduğu en iyi 10 hit şarkısı ile seviyelerden koşarak geç!

• RİTMİK KOŞU OYUNU – Kontrol cihazını bir enstrüman gibi kullanarak ritme ve tempoya göre koş, zıpla ve uç.

• SAHNEDE KONSER VER – Ritmik partilerde başarılı olmak için özel dans hareketi sekanslarını tamamla.

• JOJO SIWA OLARAK OYNA – Doğrudan JoJo'nun gardırobundan gelen meşhur dans ayakkabısını ve JoJo kıyafetlerini giy.

• 10 YENİ FANTEZİ DÜNYASI – Kumlu Plaj Diyarı'nda koleksiyon eşyalarını topla, uzaydaki Ay Diyarı'na uç veya Süper Kahraman Diyarı'nda Süper Kız'a dönüş!


Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.

Bu oyunun PS4™ versiyonuna zaten sahipseniz, PS5™ dijital versiyonunu ekstra ücret ödemeden edinebilirsiniz ve bu ürünü satın almanıza gerek yoktur. PS4™ disk kopyasının sahipleri, PS5™ dijital versiyonunu her indirmek veya oynamak istediklerinde PS5™'e yerleştirmelidir. PS5™ Dijital Sürüm disksiz konsolunu satın alan PS4™ oyun diski sahipleri, ekstra ücret ödemeden PS5™ versiyonuna sahip olamayacaktır.

PS5™Özellikleri:

4K çözünürlük
60 FPS'ye kadar performans
Etkinlik Kartı


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.