Press "Notify when price drops" button to track Garfield Lasagna Party - PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 Kas 2022

Genre: Party

Rating:

Publisher: Microids

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Russian, Spanish

Highest price

999.00 TL

Lowest price

239.40 TL

Lowest PS+ price

349.65 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Garfield Lasagna Party
Garfield Lasagna Party - PS5

Release date: 10 Kas 2022

Genre: Party

Rating:

Publisher: Microids

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Garfield’ın evi, pizzacı, Liz’in veteriner kliniği ve daha birçok akıllara kazınmış yeri keşfedeceğiniz 32 mini oyun.

Arkadaşlarımız Garfield, Odie, Arlene ve Nermal muazzam bir meydan okumaya girişti: devasa bir lazanya partisine katılmak!

Menüde çeşit çeşit çılgınca oyunlar var: kar topu fırlatmaca, engel aşmaca, pizza kesmece... Rakiplerinin önüne geçmek için ne gerekiyorsa yap: Mini oyunları kazan, en iyi zarları at ve eşyaları kullanarak güçsüz hamlelerinin gücünü katla!

Garfield Lasagna Party, seni herkesin favorisi şişko turuncu kedinin dünyasında geçen bir parti oyununa davet ediyor. 32 mini oyun ve 3 oyun moduyla eğlence asla bitmek bilmeyecek!

Tüm ailenin oynayabileceği bir oyun, üstelik lazanya sevmek zorunlu değil!

2 EKSTRA OYUN MODU:

MÜCADELE MODU: 4 kişi için tasarlanan bu modda oyuncular, oyun tahtasındaki tüm karelerde vakit geçirmek zorunda kalmadan sevdikleri mini oyunların tadını çıkarabilir: Kısa bir oyun oynamak... ya da yoğun bir idman için mükemmel fırsat!

REKABET MODU: Bu modda oyuncular, istedikleri sayıdaki rastgele seçilen mini oyunların peş peşe oynandığı bir şampiyona düzenleyebilir!

4 kişiye kadar birlikte oynanabilen 32 mini oyun!
Unutulmaz 4 çizgi roman karakterinden birini seç.

3 oyun modu: Standart, Mücadele ve Rekabet
En iyi oyuncu tonlarca lazanyayı kapar!


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.