Press "Notify when price drops" button to track Crown of the Empire: Around the World price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Oca 2023

Genre: Casual

Rating:

Publisher: 4HIT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian

Highest price

225.00 TL

Lowest price

44.50 TL

Lowest PS+ price

35.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Crown of the Empire: Around the World

Release date: 11 Oca 2023

Genre: Casual

Rating:

Publisher: 4HIT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Russian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Elena asla bir prensle evlenmeyi, toplarda dans etmeyi ve lüks içinde yıkanmayı hayal etmedi. Kız kardeşleri kronlar, mücevherler ve yeni elbiseler hayal ederken, Elena en karanlık mağaralara daldı, ürkütücü sırlar ve gizemler aramak için yeraltı mezarlarını araştırdı. Ve baş nedime statüsü bile onun şevkini azaltmadı.

Bu arada kraliçe, tebaasının cüretkarlığına, cesaretine ve umutsuz merakına asla itiraz etmedi. Majesteleri, Elena'ya bir kereden fazla karmaşık ve bazen tehlikeli görevler vermişti. Yakında Elena, arkadaşları ve müttefikleri - Percy ve Jorik - herhangi bir bulmacayı çözebilecek ve en zor görevleri yerine getirebilecek bir ekip kurdular.

Kraliyet ailesinin tüm üyeleri Elena'ya saygı duyuyordu. Onur hizmetçisi, Majestelerinin genç yeğeni Prens ile özellikle arkadaş canlısıydı. Uzun zamandır Elena ve ekibinin maceralarına katılmayı hayal etmişti ve sonunda şansı oldu. Kraliçenin en sevdiği corgi Düğün Çiçeği kayboldu. Prens, Buttercup'u takımdaki herkesten daha iyi tanıyordu, bu da Elena ve arkadaşlarının kraliçenin sevgili evcil hayvanını aramasına yardım edebileceği anlamına geliyordu.

Alacakaranlık düşmeye başladığında, ekip saray arazisini araştırmak için yola çıktı, ancak Düğün Çiçeği hiçbir yerde bulunamadı.

Prens, ”Muhtemelen ormana kaçtı"" dedi. ""Orada arama yapmamız gerekiyor.”

Prensin sezgisine güvenen Elena, Jorik ve Percy ormana yürüdüler ve genç adamı derinliklerine kadar takip ettiler. Aniden sesler ve yakınlarda havlayan bir köpek duyduklarında tam bir sessizlik içinde yürüdüler. Sesin kaynağına doğru süzülürken, arkadaşlar maskeli iki yabancıyı protestocu ve hırıltılı bir corgi'yi bir torbaya sokmaya çalışırken gördüler.

Percy, ”Onları kuşatalım ve yakalayalım"" dedi. Arkadaşlar karşılık olarak başını salladılar ve kötü adamların geri çekilmesini keserek ayrıldılar. Sonra Prensin ayaklarının altında haince bir dal kırıldı. Kaybedecek zamanları yoktu - arkadaşlar siperden atladılar ve kaçıranlara doğru koştular, ancak corgi'yi ve çantayı yere düşürdüler ve ormanın kasvetine koştular.

""Bekle, prens nerede?"" Jorik yan yana bakarak sordu.

Sanki genç adam havada kaybolmuştu.

Viktorya döneminin alternatif dünyasında inanılmaz bir maceraya Elena'ya katılın. İnanılmaz iskoç vadileri, Malta'nın kayalık uçurumları, sıcak bir çöl ve çok daha fazlasını göreceksiniz!

İyilik galip gelebilir mi? Elena kayıp prensi bulacak mı?
Bu oyunda, göreceksiniz:
- İnanılmaz mekanizmalar ve gizemli yaratımlarla dolu inanılmaz bir alternatif dünya!
- Mistik olaylar ve pelerin ve hançer sırlarıyla dolu ilgi çekici bir hikaye.
- Renkli grafikler ve eğlenceli animasyonlar. - 4 bölgede 50 heyecan verici seviyenin tadını çıkarın.
- 3 oyun zorluk modu. - Faydalı bonuslar: işi hızlandırın, üretimi hızlandırın, hızlı koşun.
- Basit kontroller ve yararlı bir öğretici.
- Her yaş için 20 saatten fazla heyecan verici oyun.
- Eğlenceli temalı müzik. İmparatorluğun Tacı
- Kahramanların kayıp prensi bulmasına yardım et!


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.