Press "Notify when price drops" button to track Vengeful Guardian: Moonrider price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Oca 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DOTEMU

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Voice: Japanese

Highest price

429.00 TL

Lowest price

118.30 TL

Lowest PS+ price

152.10 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Vengeful Guardian: Moonrider

Release date: 12 Oca 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DOTEMU

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Voice: Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Vengeful Guardian: Moonrider klasik 16-bit aksiyon oyunlarının altın çağını yansıtan yana ilerlemeli bir platform oyunudur. İntikam için var gücünle çıkacağın görevde aksiyona hazır ol.

MOONRIDER'IN İNTİKAMI

Vengeful Guardian: Moonrider'ın baskı altındaki dünyasında insanlık, hiç beklenmedik bir kahramanla tanışıyor. Süper askerlerden oluşan bir ordu kuran otoriterler, Moonrider olarak bilinen ninja savaşçıyı aktifleştirerek farkında olmadan kendi kaderlerini çizdi. Totaliter devleti korumak için tasarlanan Moonrider, üretim amacını reddederek yaratıcılarına ve süper askerlere karşı intikam dolu bir mücadele veriyor.

TEÇHİZATINI KUŞAN VE YARATICILARINA KARŞI SAVAŞMAYA HAZIRLAN

Vengeful Guardian: Moonrider'ın tasarımı en iyi klasik aksiyon oyunlarındaki unsurları ninjanın keskin görüşüyle birleştirerek hızlı ve zorlayıcı çatışmalar sunuyor.

Maceran boyunca koruma altındaki güçlü düzenleyici çipleri kullanarak ölümcül avantajlar ve beceriler kazanabilir, Moonrider'ın dövüş tarzını özelleştirebilirsin.

MUHTEŞEM PİKSEL GRAFİKLERİ VE İNANILMAZ OYUN MÜZİKLERİ

Vengeful Guardian: Moonrider'ın harap haldeki görkemli dünyası, sekiz ölümcül aşamaya yayılan büyüleyici mücadelesiyle 16-bit döneminin güzel günlerini karmaşık piksel sanatıyla mükemmel şekilde yansıtıyor. Başından sonuna kadar aksiyonun bir an bile kesilmeyeceği, kusursuz ve akıcı bir platform deneyime hazırlan.

Bu muhteşem piksel grafiklerine zamansız ve nostaljik havasıyla inanılmaz oyun müzikleri eşlik ediyor. Böylece mükemmel retro bir deneyim ortaya çıkıyor.

● Oniken, Odallus ve Blazing Chrome gibi inanılmaz retro video oyunlarının arkasındaki stüdyo Joymasher tarafından yaratıldı
● Özgün retro hissiyatı
● Maceran boyunca özel düzenleyici çipleri keşfet ve onları kullanarak Moonrider'ın dövüş tarzını ölümcül becerilerle özelleştir
● İnanılmaz oyun müzikleri
● Üstesinden gelinecek sekiz ölümcül aşama


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.