Press "Notify when price drops" button to track We Were Here Forever price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 Oca 2023

Genre: Puzzle / Adventure / Unique

Rating:

Publisher: TMG STUDIOS B.V.

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish

Voice: English

Highest price

449.00 TL

Lowest price

125.30 TL

Lowest PS+ price

161.10 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

We Were Here Forever

Release date: 31 Oca 2023

Genre: Puzzle / Adventure / Unique

Rating:

Publisher: TMG STUDIOS B.V.

Cheats:

Subtitles: Arabic, Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Arkadaşınla birlikte Kaya Kalesi diyarında mahsur kalmış durumdasın. Zêkanız sizi yarı yolda mı bıraktı yoksa ihanete mi uğradınız? Kaçmak, keşfetmek ve bu Antarktik maceranın gizemli evrenindeki bulmacaları çözmek için birlikte çalışmalısınız. Ancak dikkat edin, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Gölgelerin ardında binbir çeşit karanlık sır saklı. Kaçmayı başarabilecek misiniz?
Kaya Kalesi'nin derinliklerindeki zindanlarda başlayıp, partnerinizle birlikte gökyüzüne özgürce bakabilmek için bir kaçış yolu bulmanız gerekecek. Tabii bu kâbustan kurtulmak kalenin kendisinden kaçmak kadar kolay değil. Bulunduğunuz hücreden çıkmayı başarabilirseniz, sonrasında nereyi keşfedeceğinize dair bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Kale'nin dışarısında Rockbury ve yerlileri hakkındaki hikâyeyi öğrenecek, bu buzlu diyardan kaçıp gitmek için Kral'a karşı isyan planları yapan bir grup direnişçi ile tanışacaksınız. Umut ise sizi ürkütücü bir Mezarlık'a, ardından da Dökümevi'nin karanlık sularına doğru yönlendirecek.

Birileri, ya da bir şeyler, sizi buraya getirdi. Yüzyıllardır süregelen bir planın merkezinde yer alıyorsunuz. Böylesine korkunç bir arzu karşısında ise size yalnızca partnerinizle aranızdaki sarsılmaz bağ hayatta kalma umudu verebilir...

FEATURES
• İki kişilik eşli oynanış: Karşınıza çıkacak bulmacaları çözmek için iki kişi gerekiyor ve bu iki kişinin de üstlenmesi gereken bazı roller var! Telsizlerle iletişim kurup birbirinize göz kulak olun.

• Birlik olun: Ansızın bir tehlikeyle karşılaştığınızda donup kalacak mısınız yoksa soğukkanlı davranıp gördüklerinizi süre bitmeden önce açık bir şekilde arkadaşınıza anlatmayı başarabilecek misiniz?

• Her an her şey olabilir: Arkadaşınızla birlikte size karşı bir araya gelmiş antik güçlerle mücadele ederek Kaya Kalesi'nin capcanlı dünyasında geçen nefes kesici bir maceraya atılın.

• Tüyler ürperten bir hikâye: Keşfedilecek çok şey var. Tabii korkulacak da... Soytarı ile tanıştınız bile, acaba Kaya Kalesi'nin duvarları ardında kendisinden daha da güçlü bir canlı var mı?

NOT: Bu oyun yalnızca eşli olarak oynanabilir. İki oyuncunun da uyumlu ve çalışır durumda bir mikrofon ile internet bağlantısı olması gerekmektedir.


Çevrimiçi çok oyunculu (2 oyuncu). Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Çevrimiçi oynama gerekli


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.