Press "Notify when price drops" button to track Pizza Tycoon price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 Şub 2023

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, German

Highest price

379.00 TL

Lowest price

44.70 TL

Lowest PS+ price

52.15 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Pizza Tycoon

Release date: 23 Şub 2023

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, German

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Ekonomi simülasyonu Pizza Tycoon yeni birçok malzeme içeriyor! Roma sokaklarında basit bir pizza dükkanından, dünyanın en başarılı pizza zinciri markasına sahip olabilmek için zorlayıcı bir maceraya atıl!

Rakiplerine pizza nasıl satılır göster ve müşterilerine her ziyaretlerinde farklı bir lezzet sun. Bunu şık restoranlarda harika pizzalar yaparak ve hedef kitleye yönelik reklamlar yaparak mı yoksa zaman zaman sabotaja ve şiddete başvurarak yasaların esnekliğinden yararlanarak mı yapacağın tamamen sana kalmış. Lezzeti yeniden keşfetmenin ve dünyayı leziz pizzalarla tanıştırmanın bir kez daha vakti geldi.

- Favori pizzanı henüz kimse keşfedemedi mi? Vegan, vejetaryen veya etli? Efsanevi Pizza Yaratıcısı ile 75 farklı malzemeyle kendi pizzalarını yap!
- Tek kişilik senaryo, 12 kapsamlı görev ile başta Roma'daki basit bir pizzacıyken adım adım yükselerek dünyanın en büyük pizza imparatorluğunun sahibi hâline gelmeni sağlıyor.
- Sidney'den Berlin'e, Berlin'den Washington, D.C.'ye: Kendi pizza zincirin ile dünyanın en büyük metropollerini fethet ve müşterilerin eşsiz damak zevklerini ve isteklerini tatmin et!
- Restoranlarını dilediğin gibi kişiselleştir: Yerleşim planı, mobilyalar, çalışanlar ve iç dekor, hepsi sana kalmış. Her pizza dükkanında küçük bir iç dekorasyon yardımcısı bulunur.
- Piyasaları araştır ve detaylı pazarlama yöntemleri kullanarak müşterilerine ikna edici reklamlarla ulaş.
- Sabotaj ve rüşvet gibi hafif yakıcı yöntemlere başvurarak rakiplerini saf dışı bırak.
- Kendine has çeşitliliği ile serbest oyun modu, senaryonun yanında farklı bir seçenek sunuyor. Başlangıç şehri, şehir sakinlerinin ve rakiplerin sayısı vb. gibi çok çeşitli parametreleri belirleyerek kendi mücadeleni yaratabilirsin.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.