TR PS5 / PS4
Planet Cube: Edge

SAVE: 55%/60%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Planet Cube: Edge price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 Şub 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Firestoke Group Limited

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Spanish, Thai

Highest price

379.00 TL

Lowest price

104.30 TL

Lowest PS+ price

111.75 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Planet Cube: Edge

Release date: 23 Şub 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Firestoke Group Limited

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Spanish, Thai

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Planet Cube gizemli bir istilacı tarafından işgal edildi ve halkın çoğunluğu savaşmaya hazır değil. Çoğu küp, en yakınlarındaki çıkışa doğru kaçarken adı Edge olan kare kafalı bir laboratuvar teknisyeni dünyayı kurtaracak gücü kendinde buldu. Tabii ki o, mücadelesinde yalnız değil. İş arkadaşlarından ve meşhur Dr Quadratus ve onun deneysel silahlarından da yardım alacaktı...

Peki gezegen neden işgal edildi? İşgalci kim? Cevaplar, kahramanımız her köşesinde tehlike olan su altındaki bir bilim üssünde ilerledikçe ortaya çıkacak!

Oynanış
Koşarak, ateş ederek, zıplayarak ve atılarak cephanenizi geliştirin ve gizemli işgalcinize karşı durumu tersine çevirin.

Bu, dünyayı kurtarabilmek adına hızlı refleksler ve sınırsız yeniden doğmayla akın akın gelen işgalci düşmanlarla savaşacağınız, tuzaklardan kaçıp tehlikelerden sakınacağınız ve hem tuhaf hem de akılda kalıcı karakterlerin olduğu yüksek tempolu ve yetenek isteyen bir aksiyon oyunudur.

Özenle yapılmış sekiz pixel art seviyesi ve hem tuhaf hem de akılda kalıcı karakterlerle Planet Cube: Edge maceranın ve tekrar oynanabilirliğin bolca olduğu eğlenceli, koşmalı ve ateş etmeli bir oyundur.

Grafikler
Pixel art sevenlerin rüyası; Planet Cube'un bu iki renkli su altı dünyası titizlikle hazırlandı. Okyanus tabanının uzak deniz manzaralarından, bilim üssünün en ince detayına kadar her bir pixel, detaylara fazlasıyla dikkat edilerek yerleştirilmiştir.

Bu, etkileyici ve karakter sahibi küplerin, cephanelikleri ezici tanklardan devasa mekanik yengeçlere kadar uzanan fazlasıyla yaratıcı düşmanlar tarafından işgal edildiği bir dünyadır.

Ancak pixellerden daha fazlası da var, aynı zamanda akıcı animasyonların sinematik bir açıyla birleştiği ve hikayenin ciddiyetinin neşeli bir şekilde sunulduğu, maceranızın her adımında gülümseme ve güzel hisler getiren bir oyun.

Planet Cube: Edge içeriği:

Kahramanın Yolculuğu: Ana vatanını tehdit eden bir uzaylı istilasının tam ortasına atılmış, umulmadık kahraman Edge olarak oynayın.

Tam Zamanında Zıpla: Öğrenmesi kolay ancak ustalaşması. Yüksek tempolu, bolca doğru zamanda zıplamanızı gerektiren, el yapımı mücadelelerin; koşma, ateş etme ve yolunuzu patlarak açma yeteneklerinizi ölçen heyecan dolu bir macera oyunudur.

Destansı Savaşlar: Tamamen dört farklı evrenden gelmiş dört bölüm sonu canavarı da yeteneklerinizi, reflekslerinizi ve kararlılığınızı sınamaya hazır.

Zor ama Adil: Sık kayıt noktaları, anında geri doğma ve sınırsız deneme hakkıyla erişilebilir, yüksek tempolu bir deneyim.

Seviye Çeşitliliği: Su altındaki yüksek teknoloji bilim üssünde ve yüzey yapılarında geçen; batık odaların, yüksek hızlı trenlerin ve tehlike dolu uzay gibi gibi 8 farklı fazlasıyla yaratıcı seviyede zıplayın ve atılın.

Görsel Şölen: Özenle, elle hazırlanmış pixel art hem büyüleyici, akıcı animasyonlar hem de akılda kalıcı karakter tasarımı sunuyor.

Liderlik sıralaması: Topluluğun oyunlarına karşı savaşarak liderlik sıralamasında en üst sıralara çıkmak için savaşın.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.