Press "Notify when price drops" button to track Clive 'N' Wrench price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 Şub 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: NUMSKULL GAMES LTD

Cheats:

Highest price

749.00 TL

Lowest price

209.30 TL

Lowest PS+ price

194.35 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Clive 'N' Wrench

Release date: 24 Şub 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: NUMSKULL GAMES LTD

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Clive ‘N’ Wrench, tavşan Clive ve sırtındaki maymun Wrench'in öncülük ettiği 3B bir platform oyunudur. Bu oyunda yaşayacağın macera seni 1950'li yıllardan kalma bir buzdolabının içinde uzay ve zamanda bir yolculuğa çıkarıyor. Görevin ise zalim Dr. Daucus'u ve şeytani planlarını durdurmak.

Profesör Nancy Merricarp bir sabah uyandığında gururla sergilediği zaman yolculuğu tasarımının şeytani Dr. Daucus tarafından çalındığını fark ediyor! Dakikalar sonra ise gökyüzünü aniden mora dönüyor ve bir geçit ortaya çıkıyor! Dr. Daucus ve sağ kolu General Olga Chestycough bu geçide atlıyor ve geçit bir anda kayboluyor.

Neyse ki Nancy'nin kuzeni Clive ve yardımcısı Wrench bu hain doktorun peşine düşerek korkunç planlarına bir son vermeye ant içiyor! Ancak bunu başarmaları için kendileri de zamanda yolculuğa çıkmak zorunda!

Zaman ve Uzayda Yolculuk. Dr. Daucus, kendisine büyük güç kazandıracak ""Kadim Taşları"" bulmak için zamanda umarsızca yolculuk ediyor. Neyse ki kahramanlarımız günü kurtarmak için hazır! Bu macerada farklı zaman dilimlerindeki 11 farklı dünyaya yolculuk edeceksin.

Kendini birden Antik Mısır'daki Tempus Mezarlarında veya tarih öncesi buz çağındaki Buzaratops'ta bulacak ve bu ayrıntılı dünyalarda kaybolacaksın. Hem modern günümüzden hem de geçmişten rengarenk karakterler de seni bekliyor. Her çağda heyecanlı bir macera var!

Şekil Hareketler. Hem Clive hem de Wrench oldukça çeşitli hareketlere sahip, bu sayede her çağı tarzlarından ödün vermeden kolaylıkla keşfedebiliyorlar. Oldukça atletik olan Clive parkur sanatında ciddi bir deneyime sahip. Epey esnek ve güçlü yardımcısı Wrench ile harika bir ikili oluyorlar. Birlikte her yere yolculuk edebilir ve şeytani Dr. Daucus ile tarihi karakter ordusuna karşı çıkabilirler!


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.