TR PS4
Titanium Hound

SAVE: 50%/60%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Titanium Hound price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Mar 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Cheats:

Highest price

379.00 TL

Lowest price

96.85 TL

Lowest PS+ price

74.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Titanium Hound

Release date: 11 Mar 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Dmitrii Milovidov trading as OverGamez

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Karanlık ve çok uzak olmayan bir gelecek. Bilimsel atılım, mikrop kolonilerinin yaşamın her alanında güç kaynağı olarak kullanılmasına yol açtı. Bu canlı pillerin geliştirilmesini ve üretimini kontrol eden şirketler, dünyada çok önemli siyasi güçler haline geldi. Etkileri altındaki suç, eşitsizlik ve yolsuzluk daha önce hayal bile edilemeyecek boyutlara ulaştı. Bu kaosu kontrol altına almak için hükümetler polis güçlerini yeniden örgütlediler ve onları birinci sınıf askeri teçhizatla güçlendirdiler.
Titanium Hound, kentsel koşullarda çok zor durumları çözmek için tasarlanmış son teknoloji insanlı bir komplekstir.
Işınlama teknolojisi, güç üreten bakterileri yaratmanın anahtarıydı. Işınlama sırasında sadece organik olmayan nesneler aynı kalır, ancak organik materyaller ne kadar büyük olursa olsun tamamen farklı bir hikayedir. Işınlanma süreciyle ilk canlı piller canlandı, ancak öngörülemeyen mutasyonların korkusuyla organik maddelerin daha fazla ışınlanması yasa dışı ilan edildi. Ne yazık ki, yasa bu teknolojinin kötüye kullanımını tamamen durdurmak için yeterli değildi.
Genellikle Zombiler olarak anılan iğrençlikler, büyük organik varlıkların bir ışınlanma cihazı aracılığıyla çekilmesinin sonucudur.
Bu acımasız dünyada hayatta kalmanın tek bir yolu var - en azından yerel düzeyde yeterli güce sahip bir gruba katılın. Bu bir şirket, hükümet veya çete olabilir. Ama her iki durumda da, siz ve yanınızdakiler sadece silahlara ve fiziksel yeteneklere güvenemeyeceksiniz. Tüm organize gruplar, kendilerini savunmak ve rakiplerine saldırmak için çeşitli araçlar ve küresel ağ kullanır. Farklı boyut ve donanıma sahip dronlar, genellikle işi şahsen halletmek için çok riskli olduğunda devreye girer.
Her türden ölümcül makine, siber güvenlik protokollerini daha iyi bilen ve emrinde daha fazla kaynağa sahip olanlara hizmet eder.
Sen Titanium Hound pilotu ve korumak ve hizmet etmek isteyen, çete savaşlarının ortasında şanssız olan sıradan insanlara yardım etmek isteyen bir tür polissin. İğrençlikler, saldırıya uğramış dronlar ve çılgın gangsterler, sorunun kapsamını tam olarak anlamadan yıkmaya çalıştığınız buzdağının sadece görünen kısmı. Herhangi bir normal polis biriminden çok daha iyi hazırlandınız, ancak buna rağmen, özellikle kurumsal düzenlemeleri sorgulamaya gelince, elleriniz genellikle bağlı.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.