Press "Notify when price drops" button to track Defend the Rook - Supporter Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 Mar 2023

Genre: Strategy

Rating:

Cheats:

Main game: Defend the Rook

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian

Voice: English

Highest price

199.00 TL

Lowest price

149.25 TL

Lowest PS+ price

129.35 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Defend The Rook
Defend the Rook - Supporter Pack

Release date: 16 Mar 2023

Genre: Strategy

Rating:

Cheats:

Main game: Defend the Rook

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Kule savunma unsurlarıyla birleştirilmiş bir roguelike taktik tahta savaşı. Hayatta kalmak ve ülkeyi kurtarmak için istilacı orduları yen!

Düşmanı alt etmek için kahramanlarınızı konuşlandırın!
Düşman dalgalarıyla savaşırken ortalama bir TD oyunundan daha fazla taktiğin tadını çıkarın.

Yıkıcı büyülerin yardımıyla istilacılara karşı durumu tersine çevirin! Olasılıkların üstesinden gelin ve düşmanı alt edin.

Saldırıdan kurtulmak için kulelerinizi inşa edin ve yükseltin!
Hayatta kalmak için kahramanlarınızın zekâsı ve hünerinden daha fazlasını kullanmanız gerekecek! Zaferi garantilemek için kulelerin ve yükseltmelerin dikkatli bir şekilde yerleştirilmesi gerekecek.

Kalenizi savunmak için tuzaklar ve barikatlar yerleştirin!
İstilacıların kafasını karıştırmak için bunları akıllıca kullanın. Onların safları arasında kargaşa yaratın ve özenle bakımlı saflarını bozun!

Krallığı kurtarmak için bir şampiyon olun!
Ülkeyi kurtarmak için gerekenlere sahip misin? Hemen başlayın ve başka hiçbir şeye benzemeyen, prosedürel olarak oluşturulmuş roguelike sıra tabanlı savaşların tadını çıkarın! Yapılan her savaş benzersizdir.

Supporter Edition, Artbook, oyun hakkında BTS bilgileri içeren Devbook ve Soundtrack içerir!


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.