Press "Notify when price drops" button to track McPixel 3 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 Mar 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Devolver Digital

Cheats:

Highest price

249.00 TL

Lowest price

19.80 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

McPixel 3

Release date: 16 Mar 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Devolver Digital

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Havadaki ne? Kuş mu yoksa uçak mı? Hayır, ikisi de olamayacak kadar hızlı düşüyor. Onun adı McPixel! Aklına gelebilecek her türlü saçma işe karışıp duran bir kahraman bozuntusu.

Bölümler
Bir bakmışsın uçuruma doğru son hızla ilerleyen bir trenin içinde kalmışsın, bir bakmışsın düşmekte olan bir uçaktasın. Bazen kazanması imkânsız bir maçı kazanması gereken bir futbolcusun, bazen de düşen meteordan kaçmaya çalışan bir dinozorsun. Yanan bir evde mahsur mu kaldın? Savaşan iki ordunun arasında mı sıkıştın? McPixel için hiç sorun değil! Hız kesmeyen aksiyona sahip 100 bölüm seni bekliyor!

Mini oyunlar
Alışıldık macera tarzı bazen farklı oyun türlerinden mini oyunlarla bölünebilir. Yarıştan nişancıya, spordan platforma, hatta FPS'ye kadar bir sürü tür var! McPixel'in dünyasında 20'den fazla mini oyun bulunuyor!

Altınlar ve kaşeler
McPixel'de tek amacın kahraman olmak değil; aynı zamanda en çılgınca çözümleri bulmaya çalışarak keyfine keyif katabilirsin. Ve her çözüm için altınla ödüllendirilirsin! Bölümdeki tüm çözümleri bulursan altından bir ödül ve ekstra altın kazanırsın! Bu altınlarla yeni bölümler açabilirsin! Altını kim sevmez ki? Haksız mıyım? Parlıyorlar ve şıkır şıkırlar! Toplamak için bir sürü sebep var!

McBurg
Bu oyun McBurg şehrinde geçiyor. Şehri keşfet ve birbirinden farklı maceraları bul! Şehirdeki bazı yollar kapalı ve buralara giriş yaparak yeni bölümlere erişmek için altın harcaman gerekiyor! Oyunu oynadıkça şehir ziyaret ettiğin bölümlerden karakterler ve eşyalarla dolacak. Oynarken bulduğun bazı kostümleri de giyebileceksin.

Şehrin sınırlarındaki bayırın tepesinden Devolver kasasını görebilirsin. McBurg'den görülebilen bu kasanın içi tamamen altınla dolu. Yani biraz altına ihtiyacın olursa Fork Parker'ın kapısını çalabilirsin belki, ne dersin?

Steve
Maceraların esnasında bazen Steve'le karşılaşacaksın. Steve en garip ve beklenmeyen yerlerde karşına çıkabilir ve onu bulduğunda Steve'in bölümüne gidersin.

Steve, McPixel gibi biri olmadığından kahramanlık yapmakta pek uzman sayılmaz. Öyle sıradan biri işte, takılıyor. Balık tutuyor, yemek yapıyor, araba sürüyor, arada şeytan falan çağırıyor. Bildiğimiz sıradan insanların yaptığı işler.

ANA ÖZELLİKLER
- 100 akıldışı bölüm
- 1000'den fazla espri
- 1500 civarında etkileşimli nesne
- Her türde 20'den fazla mini oyun
- 300.000.000 piksel
- Steve
- Bir su seviyesi


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.