Press "Notify when price drops" button to track Marfusha price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 Nis 2023

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLAYISM

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Japanese, Korean

Highest price

299.00 TL

Lowest price

83.30 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Marfusha

Release date: 6 Nis 2023

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLAYISM

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Japanese, Korean

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
2.5D piksel sanatıyla tasvir edilen distopik bir dünyada bir kapı muhafızı olan Marfusha olarak oynayın ve şehrin kapılarını istilacı düşmanlar tarafından yok edilmekten koruyun.

Her gün hayatta kaldığınız için ödüllendirilirsiniz, ama zar zor geçineceğiniz kadar paranız olana kadar vergi üstüne vergi ödemek zorunda kalacaksınız. Yükseltmeler, ekipman satın almak ve çalışma arkadaşları işe almak için bu yetersiz geliri kullanmak zorunda kalacaksınız.

Düşmanlar her geçen gün daha da güçlenecek ve sonunda sizi ne zaman yenebileceklerini asla bilemeyeceksiniz.

Her sabah üç seçenekten birini satın alabilirsiniz. Silahlar, çalışma arkadaşları, yükseltmeler ve rastgele şans olayları dâhil olmak üzere 70'in üzerinde kart mevcut. Sahip olduğunuz az miktarda parayı neye harcayacağınızı dikkatli seçin ve düşman saldırılarıyla başa çıkmak için gerekli donanıma sahip olduğunuzdan emin olurken Marfusha ve çalışma arkadaşlarını güçlendirin.

Zaman geçtikçe vergiler daha da ağırlaşacak, ancak daha fazla ekipman seçeneği sunulacak ve yeni müttefiklerle tanışacaksınız. Çalışma arkadaşlarınla birlikte savaşın ve güven oluşturun; her bir arkadaşınız ile yaşayacağınız hikayelerin kilidini açın.

Sonsuz istilaya dayanın, hayatta kalın ve bu kızların zorlu savaşının sonunda ne olduğunu öğrenin.

Zorlu Meydan Okuma Modu ile sınırlarınızı test edin!
- Ana Modda tanıştığınız karakterler olarak oynayın
- Meydan Okuma Moduna özel heyecan verici yeni kartları kullanın!
- Doğru karakter kombinasyonlarını bularak özel etkinlikleri izleyin
- Kimin en uzun süre hayatta kalabileceğini görmek için dünyadaki diğer oyunculara karşı yarışın

Not: Konsol sürümü, sanat kitabıyla birlikte gelir.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.