Press "Notify when price drops" button to track Itorah price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 Nis 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

499.00 TL

Lowest price

119.40 TL

Lowest PS+ price

109.45 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Itorah

Release date: 21 Nis 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Maskelerle dolu bir dünyada geriye kalan tek insan sensin.

Maskeli tuhaf varlıkların yaşadığı fantastik dünyada Itorah'ya yol göster.

İnsanların soyu tükendi ve görünüşe göre Itorah türünün son örneği! Geçmişini su yüzüne çıkarmak için ses çıkaran baltasını alıp yemyeşil ormanları, tehlikeli tapınakları, fırtınalı uçurumları ve elle çizilen daha fazla yaşam alanını aşması gerekecek.

Geçmişini öğrenmek üzere başladığı görev, birdenbire bu tuhaf yeni dünyayı en büyük tehditten, her şeyi yok etme riski olan gizemli bir salgından koruma görevine dönüşüyor.



Özellikler:

El Yapımı Kalite: Her bir noktası Nahucan dünyasına hayat veren geliştirme ekibi tarafından itinayla çizilen, Güney ve Orta Amerika tabiatından ilham alınarak hoş bir şekilde tasarlanan dünyayı keşfet.

Akıcı kontroller: ITORAH'nın ve inanılmaz becerilerinin oyuncuların elinde hayat bulmasını sağlayan şaşırtıcı derecede fazla olan animasyonun keyfini çıkar.

Nostaljik Platform Oyunu: ITORAH'nın tabiatta yoluna çıkanları kesip doğramasının yanı sıra gittikçe zorlaşan bulmacaları ve platform mücadelelerini başarıyla tamamlayabilmek için zıplama ve kaçınma yeteneklerini de baltası kadar keskin tutması gerekecek.

Zorlu baş düşman dövüşleri: Nahucan'ın açgözlü faunasıyla ve zorlayıcı baş düşman dövüşleriyle yüzleş

Gizemi Çöz: Geriye kalan tek insan ITORAH ise diğerlerine ne olmuş olabilir? Cesur genç savaşçı, Nahucan'ı kurtarma görevinde yemyeşil ormanları, antik tapınakları ve daha fazlasını aşarken heyecan verici ve şaşırtıcı birçok olayla birlikte gizemi ortaya çıkar!

Yolda Arkadaş Edin: Eskilerin dediği gibi, "Gerçek hazine, yolda edinilen arkadaşlardır." Itorah'ya görevinde yardımcı olabilecek veya olamayacak bir sürü garip ve ilginç karakterle tanış.

Büyüleyici ses tasarımı: ITORAH'nın itinayla hazırlanan dinamik oyun müzikleri, seni Nahucan'ın güzelliğinde kendini kaybetmeye davet ediyor.


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.