Press "Notify when price drops" button to track CIties: Skylines - Hotels and Retreats Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 May 2023

Genre: Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: PARADOX INTERACTIVE AB

Cheats:

Main game: Cities: Skylines - PlayStation®4 Edition

Subtitles: English, French, German, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

749.00 TL

Lowest price

269.50 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

90's Pop Radio
Content Creator Pack - Brooklyn and Queens
Content Creator Pack - Industrial Evolution
Content Creator Pack - Railroads of Japan
Hotels and Retreats
Piano Tunes Radio

Release date: 23 May 2023

Genre: Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: PARADOX INTERACTIVE AB

Cheats:

Main game: Cities: Skylines - PlayStation®4 Edition

Subtitles: English, French, German, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Hotels & Retreats Bundle, şehirlerini uzun süre boyunca canlı tutmak adına içerik ve müzik seçiminin yanı sıra Cities: Skylines için küçük bir genişletme içerir. Yeni Hotels & Retreats genişletmesini alarak misafir ağırlama özelliklerini artır ve şehirlerden ilham alan binaların ve müziğin tadını çıkar!

Tam ""Hotels & Retreats Bundle"" şunları içerir:

""Hotels & Retreats"" Mini Genişletmesi
""Hotels & Retreats"" ile en güzel otelleri inşa et ve Şehrine şık bir hava kat. İş seyahati yapanlara uygun konferans otellerinden doğa tutkunlarına uygun dağ otellerine kadar her şey var. İşe küçük bir otel zinciriyle başla ve şehirde önemli bir turist artışı yaşanırken ve başarılı bir otel işletmecisi olma yolunda ilerlerken daha lüks seçeneklerin kilidini aç.

""Brooklyn & Queens"" Content Creator Pack
Şehirler durmadan değişir, İçerik Üreticisi ""Prosper"" tarafından tasarlanan bu Paket de Brooklyn ve Queens'in mahallelerini keşfediyor. ""Brooklyn & Queens"" seti orta yükseklikte, yüksek yoğunluklu konut binalarından ve ön cephe ve çatı için dekorasyon nesnelerinden oluşur.

""Railroads of Japan"" Content Creator Pack
İçerik Üreticisi Ryuichi Kaminogi tarafından geliştirilen ""Railroads of Japan"" paketi sayesinde trenle Japonya'yı keşfedin. Bu Content Creator Pack, Cities: Skylines'a istasyonlar, trenler, otobüsler ve daha fazlasıyla birlikte Japonya'ya özgü demiryolu manzarasını getirir!

""Industrial Evolution"" Content Creator Pack
Topluluk İçerik Üreticisi Samantha ""Avanya"" Woods'un ürettiği ""Industrial Evolution"" ile geçmişte yolculuğa çıkın. Bu Content Creator Pack, kırmızı tuğla duvarlardan modern ve şık endüstriyel komplekslere kadar, endüstriyel mimari stillerinin farklı dönemlerini kapsayan yeni bir büyütülebilir bina setini içerir.

""Piano Tunes"" Radyo İstasyonu
""Piano Tunes"" klasik, havaî, zarif piyano müziğini sevenler için mükemmel Radyo İstasyonudur. 16 şarkı ve yaklaşık bir saatlik müzik ile şehriniz parmaklarınızın ucunda kusursuz bir şekilde yükselecek!

""90's Pop"" Radyo İstasyonu
90'lar hayranları, bu Radyo İstasyonu tam size göre! ""90's Pop"" ile bu inanılmaz müziğe bir kez daha hayran kalacaksınız: 16 yeni şarkının ve neredeyse bir saatlik müziğin keyfini çıkarın.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.