Press "Notify when price drops" button to track Tilting Tiles: Micro Challenge price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 May 2023

Genre: Puzzle / Unique / Casual

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Highest price

15.00 TL

Lowest price

4.80 TL

Lowest PS+ price

4.20 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Tilting Tiles: Micro Challenge

Release date: 23 May 2023

Genre: Puzzle / Unique / Casual

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Tilting Tiles: Micro Challenge, Tilting Tiles serisinin üçüncü taksitidir. Micro Challenge, yeni oyuncu hareket seçenekleri ve yeni arazi karoları ekleyerek benzersiz bulmaca serisine yepyeni bir bakış açısı getiriyor. İster serinin hayranı olun, ister ilk kez oynuyor olun, burası başlamak için mükemmel bir yer.

Micro Challenge, benzersiz bir şekilde kurulmuş harekete dayalı bir bulmaca oyunudur ve amacınız her seviyeyi incelemek ve hareket sınırına ulaşmadan önce tüm öğeleri toplamak için mümkün olan en verimli rotayı belirlemektir.

Önceki girişlerde olduğu gibi, Oyuncu Döşemeniz Hareket Edebilir, Çift Kaydırabilir, Çapraz Kaydırabilir, Eğebilir ve Işınlanabilir. Micro Challenge ayrıca boyutları değiştirme yeteneği de ekler.

Döşemenizi dar koridorlara ve koridorlara sığacak şekilde küçültün. Küçükken dikkatli olun çünkü artık deliklerle dolu kuleler var ve onları küçülmüş durumdayken geçmeye çalışırsanız, düşerek yok olacaksınız! Küçültmek veya büyümek 1 enerji birimine mal olur. Bu, rota planlamanızda boyutları değiştirmenin en faydalı olduğu zamanı belirlemeniz gereken yepyeni bir yapboz tasarımı stili yaratır.

Micro Challenge, Tile'ın "mikro" olma yeteneğine sahiptir, ancak AYRICA "mikro" boyutlu bir Tilting Tiles oyunudur. Micro Challenge, franchise için mükemmel bir başlangıç noktası olacak şekilde tasarlanmıştır. 20 benzersiz seviye ve 5 yaratıcı çok oyunculu harita içerir!

Micro Challenge yalnızca odaklanmış ve benzersiz bir tek oyunculu bulmaca setine sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda tamamen yeni Tilting Tiles Çok Oyunculu Modu ile bir dizi ilk içerir.

Bir arkadaşınızı kapın ve Tilting Tiles Maps ile yolunuzu birlikte çözün. Her iki oyuncu da bir hareket sayısını paylaşır, bu nedenle seviyeyi birlikte incelemeli ve kimin hangi öğeleri daha verimli toplayabileceğini belirlemelisiniz. Her oyuncuya çözmesi için farklı bir dizi problemin yanı sıra farklı miktarda özel hamle verilir.

Harekete dayalı benzersiz bulmaca deneyimi, Tilting Tiles: Micro Challenge ile geri dönüyor. Tek başına veya bir arkadaşınla eğin ve küçültün, karoyu zafere götürebilir misiniz?


Çevrimdışı çok oyunculu (2 oyuncu)
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.