Press "Notify when price drops" button to track Bat Boy price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 May 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Portuguese, Spanish

Highest price

379.00 TL

Lowest price

149.00 TL

Lowest PS+ price

188.30 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Bat Boy

Release date: 25 May 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Portuguese, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Boyutlararası büyücü Lord Vicious, son derece acımasız bir atletik etkinlikler dizisi olan Trials of Darkness'a katılmak için Bat Boy'un takım arkadaşlarının beyinlerini yıkadı! Bat Boy'a, spor kahramanı takım arkadaşlarının denemelere kurban gitmeden önce zihinlerini boşaltmak için düşmanca bir dünyayı kateden geveze karga Garou ile takım oluşturmak düşüyor. Yol boyunca, Bat Boy, Lord Vicious ile son yüzleşmeye giden yolda savaşırken, bazıları müttefik olan, çoğu olmayan çeşitli karakterlerle karşılaşacak.
Bat Boy, Lord Vicious'ın boyutsal geçidinin ötesindeki birçok dünyada seyahat ederken, unvanlı kahramanı, diğerlerinin yanı sıra Racket Girl, Shinai Guy, Aquaria ve Mr. Blitzer gibi kahramanlarla spor takımının eski müttefikleriyle karşı karşıya getiriyor!

* Zengin, nostaljik 8 bitlik arka planda geçen heyecan verici bir 2D platform macerası.
* Beyzbol tarzı heyecan verici dövüşte sallanın, saptırın, döndürün ve güç vuruşu yapın!
* Sonunda Bat Boy'un beyni yıkanmış müttefiklerinden biriyle hesaplaşmaya yol açan benzersiz ve heyecan verici ortamlardan oluşan geniş bir dünyayı keşfedin!
* Lord Vicious'ın etkisinden onları kurtarırken, her müttefikin gücünü ele geçirin!
* İlk platform efsanelerini anımsatan muhteşem 8-bit görseller.
* Smelter ve Super Sami Roll bestecisi Evader Music'ten yüksek oktanlı chiptunes.
* Karşılaşılacak düzinelerce düşman, heyecan verici patronlar ve ilgi çekici yoldaşlar!
* Beyzbol sopası tabanlı geçiş ve çevresel bulmaca çözme!
* Gizli sırlar, koleksiyonlar, açılabilir müzikler ve keşfedilecek daha fazlası!

Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.