TR PS5 / PS4
Everdream Valley PS4 and PS5

SAVE: 50%

Ends: 22 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Everdream Valley PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 May 2023

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Korean, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English

Highest price

629.00 TL

Lowest price

174.30 TL

Lowest PS+ price

186.75 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Everdream Valley
Everdream Valley PS4 and PS5

Release date: 30 May 2023

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Korean, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Okullar kapandı ve yaz aylarını dede ve ninenin acayip çiftliğinde, Everdream Valley’de geçireceksin. Her gün vahşi doğayı, macerayı, ve birazcık sihri tecrübe et. İş, sorumluluklar ve ilişkiler gibi şeylerin önemli olmadığı masumiyet günlerine geri dön.

Canlılık ve Cazibeyi Çiftliğe Geri Getir

Bu çiftlik evinin bir hayli ilgiye ihtiyacı var. Yetiştirilecek bolca meyve ve sebzenin yanında, bakılacak çok sayıda hayvan var. Ekinlerini koru, hayvanlarını mutlu tut, çiftliğini onarmak ve genişletmek için kaynaklar topla. Açık dünyayı keşfederek sana geceleri sihirli rüyalar gösteren şeyin ne olduğunu öğren.

Hayvan Cenneti Yarat

Everdream Valley’de huzuru bozan pek insan yok, bu yüzden hayvanlar burada çok rahat. Domuzlar, inekler, tavuklar, ördekler, keçiler, alpakalar, atlar, koyunlar, yaban domuzları, saksağanlar, kunduzlar, bizonlar, kazlar, geyikler, kurbağalar, kın kanatlılar, kelebekler, yusufçuklar, kurtlar, fareler, salyangozlar, sümüklü böcekler, balıklar ve çok daha fazlası! Her birinin çiftliğin üzerinde farklı etkileri var.

En İyi Tüylü Dostlar

Köpeğin daima yanında. 10 farklı tür arasından seçimini yap ve onu sürü gütme, iz sürme, hazine bulma gibi konularda yardımcı olması için eğit. Bir kedi de var. Onun dostluğunu kazanırsan, belki karşılığında senin için bir şey yapar. Ama kendisine bağlı, gerçekten.

Geceleri Sihir Ortaya Çıkıyor

Gece olduğunda vadinin sihri ortaya çıkıyor ve rüyalarındaki özgün mini oyunlarda çiftlikteki hayvanlardan birine dönüşmeni sağlıyor. Her birinin benzersiz özel ödülleri veya çiftliğin ertesi günkü durumuna etkileri var.

Huzurlu Sandbox Maceraları

Vadideki yaz günlerin sadece çiftlikle ilgilenmekten ibaret değil. Yapacak çok şey var! Geceleri kamp kurarak geçirebilir, ağaç ev yapabilir, böcek bulup toplayabilir, balık tutmaya gidebilir, yeni kıyafetler alabilir, yemek yapabilir, fotoğraf çekebilir, mobilya inşa edebilir, hazine avına çıkabilirsin. Her macera, çiftliğini daha da büyütmen için sana destek olacak.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.