Press "Notify when price drops" button to track SENSEs: Midnight PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 Haz 2023

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Spanish

Voice: Japanese

Highest price

379.00 TL

Lowest price

134.50 TL

Lowest PS+ price

134.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

SENSEs: Midnight
SENSEs: Midnight PS4 and PS5

Release date: 7 Haz 2023

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Spanish

Voice: Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Uesugi Kaho girişken ve maceracı bir üniversite öğrencisidir ve okulunun doğaüstü araştırma kulübünün bir üyesidir. Ailesini ziyaret etmek için Japonya’ya dönerken diğer kulüp üyeleri meşhur bir şehir efsanesi olan Ikebukuro Walking Park’ın Gece Kapısı’nı araştırması için ona meydan okurlar. Kaho efsanenin doğruluğunu kanıtlama ve bu doğaüstü olaya kesin kanıt bulma fırsatını kaçırmaz ancak uzun süredir terk edilmiş olan bu parka girmek onun hayatı boyunca yaptığı en kötü hata olacaktır.

SENSEs: Midnight türün klasiklerinden ilham alan, ağır kontrolleri ve nostaljik tarzda sabit kamera açıları bulunan 3 boyutlu bir hayatta kalma korku oyunudur. Çevresel hikâye anlatımı ve arka plan hikâyeleriyle parkın sırlarını keşfet, geri dönmek zorunda kalmamak için kısıtlı envanter yuvalarını dikkatlice yönet, kinci ruhları uyandırabilecek bulmacalarda risk ödül analizi yap, peşindekileri geçici olarak atlatmak için saklanma noktalarını kullan ve unutma, oyununu güvenli bir şekilde kaydedebileceğin sadece tek bir yer vardır. Acımasız Onryo sürekli izini sürerken üzerindeki tehdidi ve Ikebukuro Walking Park’ın oluşturduğu korkunç atmosferi hisset!

Özellikler:

• Otantik Japonya’da geçen doğaüstü bir olayı araştır!
• Ağır kontrollerle ve klasik sabit kamera açılarıyla gerçek hayatta kalma korku hissiyatını yaşa.
• Çevresel bulmacaları çöz ve ince ince işlenmiş olan hikâye örgüsünü keşfet!
• Kısıtlı ekipman yuvalarını dikkatlice yönet.
• Lanetli ruhlardan kaç ve geceyi atlatmak için saklanma noktalarını kullan.
• Aklından çıkmayan, atmosfere uygun müziklerle ve tarz sahibi 3 boyutlu görsellerle oyunda kendini kaybet!

Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.