Press "Notify when price drops" button to track Marvel’s Spider-Man 2 Dijital Deluxe Sürümü price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 Eki 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Main game: Marvel’s Spider-Man 2

Highest price

1,699.00 TL

Lowest price

899.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Marvel’s Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition

Release date: 20 Eki 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Main game: Marvel’s Spider-Man 2

Ön sipariş teşvik öğeleri içerir:
- Peter için Arachknight Suit erken kilit açma (üç farklı rengi bulunur.)
- Miles için Shadow-Spider Suit erken kilit açma (üç farklı rengi bulunur.)
- Web Grabber aygıtı erken kilit açma.
- +3 Yetenek Puanı.

Sürüm ayrıca şunları içerir:
- PS5® için Marvel’s Spider-Man 2 tam sürüm oyunu.
- 10 adet benzersiz kostüm (Peter ve Miles için beşer adet.)
- İlave Fotoğraf Modu öğeleri.
- +2 Yetenek Puanı.

Şehri, birbirlerini ve sevdiklerini gaddar Venom'dan ve tehlikeli yeni sembiyot tehdidinden kurtarmak için savaşan Örümcek Adam Peter Parker ve Miles Morales, hem maskeyle hem de maskesizken benzersiz bir güç sınavıyla karşı karşıya kalıyor

Farklı hikâyeler, destansı yeni yetenekler ve yüksek teknoloji teçhizatı deneyimlemek için Peter ve Miles arasında hızla geçiş yaparak hızla ağdan ağa atla ve yepyeni Ağ Kanatları ile Marvel evreninin muazzam New York'unu keşfet.

Sembiyot yüklü Venom, acımasız Kraven the Hunter, uçan Lizard ve Marvel Kötü Adamlar Galerisinden daha fazlası ile yeni ve ikonik Marvel Süper Kötülerine karşı savaşta Peter'ın sembiyot yeteneklerini ve Miles'ın patlayıcı biyoelektrik güçlerini kullan.

Örümcek Adam'ın gerçek gücünü ellerinde hisset!
- Dokunsal geri bildirim: Tepkisel titreşimlerle Peter ve Miles'ın yeni yeteneklerinin tüm gücünü parmak uçlarında hissederek deneyimle.
- Uyarlanabilir tetikler: Akrobatik hareketlerde ustalaş, heyecanlı kombinasyonlar yap ve örümcek ağında sallanmanın nefes kesici heyecanını keşfet.

Bir Süper Kahraman hayatı yaşa!
- Tempest 3D AudioTech: Ağların, biyoelektrik güçlerin, hareketli trafiğin, tepki veren New Yorkluların ve tehlikeli düşman saldırılarının seslerinin nereden geldiğini tam olarak sapta.*
- Çarpıcı görseller: Brooklyn ve Queens, Coney Island, Emily May Vakfı ve daha fazlası dâhil olmak üzere yeni güzel canlı ortamları ve konumları keşfet.

*3D ses, dâhilî TV hoparlörleri veya analog/USB stereo kulaklıklar aracılığıyla aktarılır.


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.