Press "Notify when price drops" button to track Dr. Fetus’ Mean Meat Machine price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 Haz 2023

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: HEADUP GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

249.00 TL

Lowest price

74.70 TL

Lowest PS+ price

62.25 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Dr. Fetus’ Mean Meat Machine

Release date: 22 Haz 2023

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: HEADUP GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Hikâye:
Dr. Fetus' Mean Meat Machine, Super Meat Boy Forever'da yaşananlardan hemen sonra geçiyor. Meat Boy'u Super Meat Boy Forever boyunca dikkatlice inceleyen (bölümlerdeki kameraları fark ettiniz mi???) hain Dr. Fetus, kusursuz Meat Boy klonunu yaratmak için gereken tüm veriyi elde etti! Yalnız bir sorun var: Topladığı DNA numunesi kusursuz bir örnek olmadığı için ortaya pek de iyi klonlar çıkmadı...

Fakat Dr. Fetus bu sorunu nasıl çözeceğini biliyordu. Bir sürü acımasız test odası inşa ederek klonların hepsini testlerden geçiriyor ve işe yaramaz klonları iyi olanlardan ayıklıyor. Örneklerin başta Meat Boy'la alakaları olmasa da zaman içinde Dr. Fetus'ın nefret ettiği o garip ve sevimli surat belirmeye başlıyor. Kusursuz klonlara ulaşmasına az kaldı ve onlar da bitince... Kim bilir ne olacak? Sırf eğlencesine Meat Boy'lara işkence edip öldürmek gibi şeyler yapacak herhalde!

Oyun Hakkında:
Dr. Fetus' Mean Meat Machine klasik bulmaca oyunlarıyla Super Meat Boy klasiği olan zorlayıcı platform elementlerinin mükemmel bir birleşimini sunuyor. Gözalıcı ve özenle hazırlanmış dünyalarda yaratıcı tuzak ve tehlikelerle dolu 100'den fazla bulmaca bölümünü geç! Her dünyanın sonunda üst düzey zorlukta, dehşet verici bir boss savaşına hazır ol!
Fakat Dr. Fetus' Mean Meat Machine'de en az 4 klonu eşleştirmek ve harika kombolar oluşturmak yetmez. Testereler, roketler ve sarkaçlar gibi ölümcül tehlikelerden ve tuzaklardan da kaçınman gerekiyor. Bildiğin ve sevdiğin klasik bulmacaların çılgın ve zorlayıcı bir yorumu!
Orijinal Super Meat Boy ve Super Meat Boy Forever sanatçılarının göz kamaştırıcı arka planlarının ve animasyonlarının keyfini çıkar ve RIDICULON'un eşsiz remiks Super Meat Boy Forever parçaları ve yeni melodiler içeren harika müziğini dinle.

Özellikler:
● Özgün ve ölümcül tuzaklarla dolu 100'den fazla özenle hazırlanmış bölüm
● Ek mekaniklerle çıtayı yükselten acımasız boss savaşları
● Benzersiz bir bulmaca ve aksiyon oynanışı kombinasyonu
● Dr. Fetus'a kusursuz Super Meat Boy klonunu yaratmasında yardımcı olun
● Super Meat Boy ve Super Meat Boy Forever'daki dünyaları tekrar ziyaret edin
● RIDICULON tarafından Super Meat Boy Forever parçalarının eşsiz remiksleri ve yeni parçaları içeren orijinal oyun müzikleri
● Team Meat ve orijinal Super Meat Boy sanatçılarıyla birlikte geliştirildi


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.