TR PS5 / PS4
SOULVARS

SAVE: 50%/60%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track SOULVARS price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 Haz 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Shueisha Games Inc.

Cheats:

Highest price

429.00 TL

Lowest price

154.50 TL

Lowest PS+ price

123.60 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

SOULVARS

Release date: 26 Haz 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Shueisha Games Inc.

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
SOULVARS, yenilikçi Soulbit sistemi ile deste oluşturma savaşını bir üst seviyeye taşıyor.
Soulbit eylemlerini birleştirin ve 100'den fazla nefes kesici hareketi gerçekleştirmek için deste kontrol Yeteneklerini kullanın.
Düşman "Dominator "ların güçlü saldırılarına ve zayıflatıcılarına taktiksel olarak karşı koy ve maksimum etki için karşı saldırılarını zamanla!
Her iki dünyanın da en iyilerinin tadını çıkarın: derin deste oluşturma stratejisi ve yüksek hızlı RPG savaşları!

◆ İnsan ruhlarının dijitalleştirilebildiği bir gelecek...
İnsanlık, grotesk Hükümdarların aniden ortaya çıkmasıyla teknolojisinin sonuçlarıyla yüzleşiyor.
Alternatif Ruhlarla doğan yeni nesil insanlar olan Ruh Taşıyıcılardan oluşan seçkin birlikler, Dominatör saldırılarını durdurmak ve karşı koymak için gece gündüz görevlendirilir.
Hikaye, serbest çalışan bir Ruh Taşıyıcı olan Yakumo'nun özel askeri yüklenici "DDO" (Dominator Disposal Organization) tarafından verilen görevleri yerine getirmesini konu alıyor.

◆ Derin, heyecan verici savaşlar ve karakter gelişimi
Her iki dünyanın da en iyisini deneyimleyin - dinamik piksel sanatı animasyonları ve sıra tabanlı taktik planlama.
Her düşman çözülmesi gereken bir bulmaca, üstesinden gelinmesi gereken bir meydan okuma!
Zayıflıklarını belirleyin ve güçlü bitirici hareketleri ortaya çıkarmak için Soulbit eylemlerini birleştirin!
Şehir manzarasını keşfedin ve nihai Sanatlarda ustalaşma yolunda nadir ve güçlü teçhizatlar için benzersiz Dominatörleri avlayın!

◆ Beğenilen mobil orijinalin süper geliştirilmiş portu
Ocak 2022'de yayınlanan orijinal mobil versiyon, hem Google Play hem de iTunes'da ücretli RPG uygulamaları arasında 1. sıraya ve ücretli oyun uygulamaları arasında 2. sıraya yükseldi ve büyük beğeni toplamaya devam ediyor (Eylül 2022 itibariyle iTunes'da 4,6 puan ortalaması, Google Play'de 4,8 puan ortalaması).
PlayStation® sürümü, SOULVARS'ın hızını favori ekranınızda tam dinamizmle birleştiren gelişmiş bir yatay kullanıcı arayüzü ve sezgisel kontrol cihazı girişi sunar!


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.