Press "Notify when price drops" button to track Construction Machine Simulator 2023 : Hard Truck Work Job price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 Ağu 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

379.00 TL

Lowest price

53.80 TL

Lowest PS+ price

121.05 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Construction Machine Simulator 2023: Hard Truck Work Job

Release date: 16 Ağu 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Construction Machine Simulator 2023: Hard Truck Work Job, bir inşaat alanında çeşitli ağır makinelerin sürücü koltuğuna sizi yerleştiren etkileyici bir simülasyon oyunudur.
Oyunun etkileyici grafikleri ve ses efektleri aynı zamanda gerçekçi bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur. Bir dozerin motorunun hızlanma sesinden bir vinçin ağır yük kaldırırken çıkardığı seslere kadar her ayrıntı, sizi inşaat alanına taşımak için özenle tasarlanmıştır. Ve çeşitli hava koşulları ve günün saatleriyle, güneşli öğleden sonralardan yağmurlu sabahlara kadar her şeyi deneyimleme şansına sahip olacaksınız.

Ancak sadece görevleri tamamlamakla ilgili değil - oyun aynı zamanda inşaat alanını keşfetmenizi ve manzarayı izlemenizi de teşvik eder. Muhteşem vinçlerden güçlü kamyonlara kadar keşfedilecek her zaman yeni bir şey vardır. Ve oyunda ilerledikçe açılabilen farklı inşaat alanları ile asla yeni zorluklar ve deneyimler tükenmez.

Oyun özellikleri:
- Kepçe, vinç, greyder ve daha fazlası gibi çeşitli ağır makineleri kullanma imkanı.
- Ağır makinelerin ve yüklerin ağırlığını ve hareketini doğru bir şekilde simüle eden gerçekçi bir fizik motoru.
- Belirli yerlere yük taşıma veya hassas özelliklere göre hendek kazma gibi hassaslık ve beceri gerektiren zorlu görevler.
- Motor seslerinden metal çarpışma seslerine kadar inşaat alanını hayata geçiren gerçekçi grafikler ve ses efektleri.
- Oyuncuların oyun ilerledikçe becerilerini geliştirebilecekleri ve yeni ekipmanları açabilecekleri yükseltmeler ve kilidini açabilecekleri özellikler.
- Oyuncuların kendi inşaat imparatorluklarını kurabilecekleri, personel işe alabilecekleri, bütçeleri yönetebilecekleri ve ödüller kazanıp yeni fırsatları açmak için projeleri tamamlayabilecekleri kariyer modu.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.