Press "Notify when price drops" button to track Rain World: Downpour price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Tem 2023

Genre: Action / Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: AKUPARA GAMES

Cheats:

Main game: Rain World

Highest price

359.00 TL

Lowest price

145.00 TL

Lowest PS+ price

130.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Downpour

Release date: 11 Tem 2023

Genre: Action / Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: AKUPARA GAMES

Cheats:

Main game: Rain World

Yeni, çetin toprakları keşfedeceğiniz ve yeni avcılardan sağ kurtulacağınız Downpour'daki sarsılmaz vahşi doğaya geri dönün. Zaman geçtikçe, sümüklü böcek gelişti. Türün beş çeşidiyle - sahip oldukları çeşitli becerilerden yararlanın ve kendi kişisel hikayelerini keşfedin.

karakterler:
Dere
Suda evrimleşmiş bir sümüklü böcek - su altında daha uzun süre nefes alır ve dünyada kolaylıkla hareket eder.

Gurme
Hayattaki daha basit zevklerin düşkünü. Yolculuğu boyunca bulduğu nesneleri manipüle etmede mükemmel olan bir mutfak uzmanı.

zanaatkar
Şiddetli bir savaşçı; piroteknik ve patlayıcı ustası.

Mızrak Ustası
Dövüşmek ve beslenmek için vücudundan çıkarılan iğneleri kullanan, ağzı olmayan bir anormallik.

Aziz
Eterik düzleme uyumlu olan bu sümüklü böcek silah kullanmaz, bunun yerine uzun dilini uzaktaki nesneleri veya platformları kavramak için kullanır.

Genişletme aynı zamanda tek seferlik zorlu senaryolar, tamamlanması gereken karmaşık görevler içeren bir rastgeleleştirici ve yerel işbirliği desteği içerir! Challenge Mode'da sınırlarını test etmek isteyen oyuncular veya Safari Mode'da sakin bir deneyim arayan oyuncular için Rain World: Downpour, her oyuncu için yeni bir şey sunuyor! İsteğe bağlı ek mekanik eklemeler, Rain World deneyiminde yeni bir dönüş sağlar - öğretici ipuçları, alternatif yönlendirme seçenekleri, yeni bir harita sistemi, hikayenin tamamlanması için kullanışlı koleksiyon izleyici ve çok daha fazlası.

Özellikler
• Keşfedilecek Yeni Bir Çığır Açıyor - Hayatta kalmak ve keşfetmek için binlerce yeni harita, ortam ve hava durumu genelinde on geniş bölge.
• Daha Fazla Slugcats - Hepsi benzersiz yeteneklere, becerilere, oyun stiline ve hikayelere sahip.
• Meydan Okuma Modu - Zorluk arttıkça her odaya uyum sağlayarak, önceden oluşturulmuş birden çok arena senaryosunda hayatta kalma yeteneğinizi test edin.
• Jolly Co-Op - En fazla dört yerel oyuncu, bu yerel co-op modunda tüm temel oyun kampanyalarını keşfedebilir ve hayatta kalabilir. Arkadaşlığın gücünün Rain World'ün hain dünyasının üstesinden gelip gelemeyeceğini görün.
• Keşif Modu - Oyunun en zorlu zorluklarından bazılarını tamamlama göreviyle sizi dünyanın herhangi bir yerine bırakan bir Yağmur Dünyası rastgele oluşturucu.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Enhanced game play on PS4 Pro console
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.